בקעת הירדן: רון מרקוס ממשיך

ממשיך עונה נוספת. מרקוס (לירן דורף) ממשיך עונה נוספת. מרקוס (לירן דורף)
רונן גבאי ותומר אסולין היו בתמונה אך אצל העולה החדשה לליגה א' החליטו לשים סוף לחוסר הוודאות סביב האיש על הקווים וסיכמו סופית את המשך עבודתו של המאמן בשלוש העונות האחרונות. "זה טבעי שרון יקבל את הקרדיט"

שמות רבים של מאמנים נקשרו במהלך השבועות האחרונים עם בקעת הירדן החל מאוהד בוזגלו, דרך תומר אסולין כשאפילו רונן גבאי היה מועמד אך בסופו של דבר החליטו בקבוצה ללכת עם המאמן בשלוש העונות האחרונות וזה שהעלה שהוליך אותה לעלייה היסטורית לליגה א', רון מרקוס.

חשוב לציין כי גם מרקוס עצמו לא היה בטוח עם רצונו להמשיך אך בסופו של דבר השתכנע והצדדים הגיעו לסיכום על המשך עבודתו.

"אנחנו מאד מעריכים את עבודתו של רון", נמסר מבקעת הירדן, "ולכן זה מהלך טבעי שהוא יקבל את הקרדיט להוביל אותנו גם בליגה א'. שמחים שהוא נשאר אצלנו".

כעת יחלו שם בבניית סגל השחקנים כשהמטרה היא התבססות בליגה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
רון...סופר רק כסף..כל השאר לא מעניין.
(לכל דבר יש מחיר: 10:17 14-06-2015)
סמטוט שלא יודע לכבד ולהעריך.... רק כסף מעניין אותו... ימכור אותך בשנייה...
2
מספיק לבלוע כל מה שהוא מעביר לכתבים,אסולין מאמן חלש ובנוסף אישיות מגעילה. יחזור לאמן ילדים השנה,אף אחד לא רוצה אותו והוא לא בתמונה בשום קבוצה כמו שטענתם.
3
איך לא חוטפים אותו
(אוהד כדורגל : 12:38 14-06-2015)
אני לא מבין איך לא חוטפים את בוזגלו .לפי מה שכתבתם הוא היה מועמד רציני לליגת על או מינימום ליגה לאומית .יתכן שהכל סיפרים ובלוף אחד גדול? או אוליי האמת יוצאת לאור והאפס מתגלה.מאמן חלש .אין לו מושג.
4
סמרטוט
(בוזגלו : 11:49 14-06-2015)
נווו אדון בוזגלו לא עזר לך החפירות בושה שש פעמיים ביום מציא את עצמו בכל מקום שיש בעיה עם מאמן
5
הוא לא מאמן קחו אותו לדאבלפס שיהיה כתב
(די עם תומר אסולין החלש בלוף: 12:48 14-06-2015)
6
בוזגלו לא רצה לאמן בבקעה
( אחד שיודע: 15:17 14-06-2015)
זה שקושרים את שמו לכל קבוצה שמחפשת מאמן זאת לא בעיה שלו.
7
לך לאמן בירדן חח אתה בדיחה
(לתומר אסולין: 18:47 14-06-2015)
8
רון
(מידן: 12:14 16-06-2015)
רון מאמן מצוין ובחור גבר מגיע לו הוא הוכיך את עצמו תנו לו צאנס כי לא תמצאו יותר טוב בחוץ

סקר דאבל פס

האם לדעתכם יש לחדש את הליגות?