שוקי ביראני חתם בכפר כנא, טל בויס על סף סיכום
שוערה החדש של כפר כנא. ביראני (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 17.06.15 | 17:32
הקבוצה של פאיד חסון ממשיכה לבנות את הסגל לקראת עונה הבאה והחתימה את השוער מדליה: "שמח לחתום במקום כמו כפר כנא". המגן אמור להצטרף גם הוא
בכפר כנא ממשיכים בהכנות לקראת העונה הבאה, ואחרי החתמתם של ענאן נסרלאדין ואחמד סבע, הגיע תורו של השוער שוקי ביראני.
ב-3 השנים האחרונות עמד ביראני בין קורות השער של מכבי דלית אל כרמל, ושיתף פעולה יחד עם נסרלאדין ובויס במדיה של דליה. לאחר לא מעט זמן החליט לעזוב את הקבוצה ולחבור בשנית לחברו בכפר כנא. השוער התייחס לחתימה ואמר: "אני שמח לחתום במקום כמו כפר כנא, אני רוצה להודות למכבי דליה על 3 שנים מדהימות. דליה זה הבית שלי ותמיד ארצה שיצליחו".
השוער הוסיף: "אני מאחל לנו בהצלחה, פאיד חסון הוא מאמן מעולה שבונה קבוצה חזקה וצעירה. שתהיה עונה מוצלחת ורק בשורות טובות". שחקן נוסף שאמור להצטרף באופן רשמי בימים הקרובים הוא המגן טל בויס, ששיתף גם הוא פעולה עם ביראני ונסרלאדין במדי דליה.
תגובות
+ הוסף תגובה