כמה שיותר קשה יותר מתוק

במשחק תחתית קריטי על שש נקודות גברה בית"ר כפר סבא 1:2 על מבשרת ציון ולאחר תקופת זמן ארוכה עלתה מעל הקו האדום ומשחקי המבחן.הכפר סבאים היו עדיפים ברוב שלבי המשחק אך החמיצו מספר פעמים ועשו לעצמם את המשחק קשה קשה.מתן אלגאווי העלה את המארחים ליתרון,עוז צבאג השווה לאורחת על סף המחצית.קובי דומר כבש בפנדל את שער הנצחון.

לאחר שנדחה המשחק שהיה אמור להתקיים בשישי בצהריים בעקבות דרישת הטלוויזיה שביקשה להזיזו עקב שידורה הישיר של הפועל כפר סבא ולאחר שכל עניין ספורטיביות והנהגת שעה אחידה לא היה פקטור במחזור הזה כלל וכלל,נפגשו אמש במזג אוויר שרבי עם אובך כבד,בית"ר כפר סבא ומבשרת ציון לקרב תחתית קריטי בליגה א' דרום.

 

אלון אברמוביץ'(בכחול)שומר על הכדור מפני קובי דומר הכפר סבאי.(צילום:לירן דורף)


מבשרת ללא בן פישמן המוצהב ויוני קים המורחק,באה במטרה ברורה,לחלץ נקודה שתשאיר אותה במרחק סביר מהתחתית אך הכפר סבאים ידעו שרק נצחון אפשרי כאן וכך גם התנהל המשחק על כר הדשא.
כבר בפתיחת המשחק נטלה כפר סבא יוזמה ותקפה יותר כשמנגד מורדי ועקנין מאמן מבשרת עלה לשחק עם חלוץ בודד(אורי וורנר) שהתקשה מאוד מול צמד בלמי כפר סבא,ניר טואף וגילי יוסף שהיו ביום נהדר שגם טל גלייטמן מתופקד כמעין בלם שלישי/קשר אחורי ועוזר בסגירה.

 

אוהד צור בתנועת האווירון מנסה לברוח מעוז צבאג האורח.(צילום:לירן דורף)

 

קרב העידוים,עידו בן נחום(בכחול)מנסה לעצור את עידו שוקרון מכפר סבא.(צילום:לירן דורף)


בדקה השביעית הזדמנות ראשונה למבשרת כשכדור קרן ניתז היישר לרגלייו של עידו בן נחום שמ 20 מטרים בעט מהאוויר כדור טוב אך למרכז השער וקאופמן היה במקום כדי לקלוט.
דקה חלפה ובהתקפת הנגד עלתה כפר סבא ליתרון כשרותם שמש הפעלתן פרץ באגף שמאל,תעתע במגן אורח והעביר כדור רוחב נהדר לאלגאווי שמחמישה מטרים בעט פנימה וקבע 0:1 מוקדם לכפר סבא.

 

אלגאווי כובש את הראשון של כפר סבא.(צילום:לירן דורף)


שתי דקות חולפות וכפר סבא הייתה צריכה להכפיל את יתרונה כשעידו שוקרון העביר כדור רוחב לקובי דומר שהשתלט בנגיעה ובעט כדור חלש שפגע באברמוביץ' ויצא לקרן.
מבשרת ניסתה לחזור להתקפות מסודרות בראשותו של עוז צבאג אך ללא מחץ בחוד כשוורנר לא מצליח לקבל כדורים ונבלם פעם אחר פעם.

 

קובי דומר פורץ בין דוראל אדריאן(משמאל)ובן נחום.(צילום:לירן דורף)


בדקה ה-22 כפר סבא יוצאת למתפרצת בסיומה שוקרון מקבל כדור עומק מאלגאווי אך מ 12 מטרים בועט מזווית לא קלה היישר לידיו של שמש.
בדקה ה-27 אנשי מבשרת טוענים בתוקף לפנדל לאחר שוורנר הרים כדור מאגף שמאל ועוז צבאג שהתרומם לכדור נדחף ואיבד שיווי משקל,השופט סלומה שהיה קרוב לאירוע,סימן להמשיך.

 

שוקרון בדרך להחמיץ מצב קורץ,אברמוביץ' מגיע שנייה מאוחר מדי.(צילום:לירן דורף)


אלו היו דקות טובות של מבשרת אך ללא סיכון ממשי של שער המקומיים כשטואף וגילי יוסף פשוט נמצאים בכל מקום על המגרש שעליהם מחפה במידת הצורך אוהד צור שגם לו היה משחק טוב.
בדקה ה-37 קובי דומר המקומי מטווח מ 20 מטר כדור חזק שחולף מעט מעל המשקוף.

 

אלגאווי(בצהוב)ומוטי מנחם ממבשרת בעצימת עיניים משותפת.(צילום:לירן דורף)


שלוש דקות חולפות וכפר סבא הייתה צריכה לכבוש כשדומר העביר כדור רוחב טוב לאלגאווי אך חוסר ריכוז מצידו של החלוץ נתן לשמש שוער מבשרת להקדים אותו במאיית השנייה ולהדוף את הכדור היישר מרגלייו.

 

שמש מקדים את אלגאווי.(צילום:לירן דורף)


עמוק בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה כשהשופט סלומה כבר מתכוון לסיים אותה,יצאה מבשרת להתקפה אחרונה וכבשה שער נהדר ממבצע קבוצתי מרהיב.
צבאג החל במהלך עם פס קצר לוורנר שממשיך למוטי מנחם שנותן כדור רוחבי מדוד לרחבה ושם מעל כולם מתרומם עוז צבאג ונוגח פנימה,1:1 כשהשופט אפילו לא מחדש את המשחק ומוריד את הקבוצות לחדרי ההלבשה.

 

מבשרת חוגגת את השוויון.(צילום:לירן דורף)


בהפסקה עשה ישראל צרפתי מאמן כפר סבא דבר נכון כשהרגיע את הרוחות והחדיר אמונה ובטחון בשחקניו שהקבוצה תחזור להוליך ושהשער שספגה היה מקרי לחלוטין.
בנוסף ביצע המאמן חילוף טקטי מצויין שהוציא את גלייטמן שלא מצא את מקומו כקשר אחורי והוחלף באידן מדר.
התדריך כנראה עזר כי כפר סבא עלתה נחושה למחצית השנייה וכבר בדקה ה-51 הייתה צריכה לחזור להוליך כשעידו שוקרון קיבל כדור שניתז מההגנה באגף שמאל,התקדם ובעט כדור שטוח ששמש(מצויין) הצליח להדוף עם קצות האצבעות ומשם הגנת מבשרת הרחיקה את הסכנה.

 

טל זלוצובר(בצהוב)בקרב מגע עם עוז צבאג האורח.(צילום:לירן דורף)


בדקה ה-53 הפעם בכפר סבא דרישות לפנדל כשאוהד צור נדחף ברחבה ללא תגובת השופט.
כפר סבא המשיכה ליזום כשמנגד מבשרת מסתפקת במתפרצות שנבלמו פעם אחר פעם.

 

מורדי ועקנין מאמן מבשרת מנסה להבין מה לא הולך.(צילום:לירן דורף)


בדקה ה-66 מבשרת מאבדת כדור במרכז המגרש,רותם שמש מקבל את הכדור וחודר מאגף שמאל לכיוון הרחבה,בהעדר מוטי מנחם שהיה למעלה,מי שהגיע לסגור את החור היה הבלם עלא עוואד שאכל את ההטעיה של שמש לכיוון הקו ושם לו רגל,סלומה שהיה מטר מהאירוע סימן בצדק לפנדל כששחקני מבשרת תופסים את ראשם לנוכח ההכשלה הלא חכמה בלשום המעטה.

 

מיקי רנדי ובן נחום מעכלים את הפנדל שנשרק.(צילום:לירן דורף)

 

דומר מכניע את שמש.(צילום:לירן דורף)


את הפנדל לקח קובי דומר שבקור רוח זרק את שמש ימינה ובעט שטוח שמאלה ופנימה,1:2 לכפר סבא.
עוואד גם שילם את מחיר הפנדל שהוחלף דקותיים מאוחר יותר ע"י החלוץ יוסי ועקנין.
מבשרת ניסתה לחזור לעניינים שהקבוצה נראית טוב יותר עם שני חלוצים בחוד אך כל כדור שהוגבה לרחבת כפר סבא נתקל ביום נהדר של החלק האחורי.
ועקנין מאמן האורחת הלך על כל הקופה,הוציא גם את המגן בן נחום והכניס עוד שחקן התקפי,אלעד יעקובי למערכה.
בדקה ה-72 רותם שמש היתל בשלושה שחקנים ומ 20 מטרים שיחרר כדור אדיר שננעץ במשקוף,מבצע נהדר של חלוץ כפר סבא שהיה ראוי לשער עם משחק מצויין.

 

אורי וורנר מנסה להתל בניר טואף(משמאל) וטל זלוצובר,התקשה לקבל כדורים בהתקפה.(צילום:לירן דורף)


עד שריקת הסיום הצליחה כפר סבא "להרוג" זמן ולהתעסק בקטטות(בן כליפא האורח ואלגאווי) בשכיבת פצועים מדומים על כר הדשא ובחילופים הגנתיים(וטובים) של צרפתי.
בסיום 1:2 לכפר סבא שלאחר תקופה ארוכה עולה מעל הקו האדום(והמקום ה-14 שמוביל למשחקי ההשרדות),ומתרחקת עד כדי 4 נקודות מסכנת ירידה.
שפט(טוב מאוד) נועם סלומה בעזרת הקוונים רונן הררי ואבי גולדשטיין לעיני 100 צופים בלויטה.

 

כפר סבא:קאופמן 6,זילברמן 6,טואף 6.5,גילי יוסף 7,זלוצבר 5.5,גלייטמן 5(מדר 5.5),צור 6.5,דומר 5.5(אביטן),שוקרון 5.5,שמש 6.5(אפי אלון),אלגאווי 6.5.

 

מבשרת:שמש 6,מנחם 4.5,עוואד 4(ועקנין),אברמוביץ' 5,בן נחום 4.5(יעקובי),אדריאן 4,רנדי 5,בן כליפה 4.5,זקן 4.5,צבאג 5.5,וורנר 5.

 

בן נחום ובן כליפה בולמים את אלגאווי,משחק טוב מאוד לחלוץ כפר סבא במיוחד בחצי הראשון.(צילום:לירן דורף)



תגובות

+ הוסף תגובה
1
הניצחון מוקדש.....
(סתם אחד: 09:54 12-04-2010)
קודם כל לחבר שלנו מקריית גת שתמיד מופתע מה קרה אתה מופתע גם הפעם?שנית כל לחבר טוב שלנו נמרוד מחני שכמובן החזיק לנו אצבעות שננצח אני מאוד שמח שלא איכזבנו אותך...ואחרון אחרון חביב ליקיר המודון מר מקס אוטמזגין שישב ביציע קסס ציפורניים במתח ורק התפלל
2
הניצחון מוקדש.....המשך
(סתם אחד: 09:57 12-04-2010)
אז היינו עם מקס שרק ישב וקרא תהילים וכל זה בשביל שננצח אז תודה לכולכם חבורה של מוגי לב אתם נתתם לנו את הכח ורק בזכותכם כנראה נשאר בליגה אתם התעודת ביטוח שלנו.....
3
קריית גתי איפה אתה נעלמת?
(השועל מהכפר: 10:16 12-04-2010)
נשבע לך התגעגענו אליך תעשה טובה ואל תעלם לפירקי זמן ארוכים תגיד מה אתה אומר על המשחק?ראיתי גם שהקדישו לך תניצחון יא אללה איזה כבוד אז מה נראה לך גם זה מכור?בקצב הזה עוד נגמור מקום 4 1 מה יהייה?
4
למופתע ולמגיב 1
(צוקי כ"ס: 10:37 12-04-2010)
המגיב הראשון סיכם יפה מאד אך למופתע המשועמם אני חייב להוסיף שהוא ילד כאפות אמיתי וכבר אמרתי בעבר - כ"ס תישאר לא יעזור לך כלום
5
מוקדש
(סתם אחד: 10:56 12-04-2010)
נימרוד ומקס החמודים אפילו ליגה ג גדולה עלכם שנה הבאה בליגה למקומות עבודה בהצלחה אוהבים אותכם ביתר כס
6
הכי טוב שיש לא לליגה הזאת
7
ביתר כפר סבא ישארו בליגה
(אחד שמופתע קרית גתי: 12:42 12-04-2010)
שמח שניצחתם אתם קבוצה נהדרת ותשארו בליגה א'. עלו והצליחו.
8
מילה נכונהההההה ובעזרת השם נשאר בליגה אמןןןןןןןן
9
תודה לכל האוהדים בראשונה תודה לשחקנים
(אילן אח של עבוד: 14:38 12-04-2010)
תודה למקסים ולאלמוג תודה לדני סוויסה תודה רבהההה מהלבבב ועונה הבאה רוצים עליההה
11
אחלה מועדון יש לכם תשמרו על הלב של המקום מקסים ואלמוג כל הכבוד
13
אלמוג ספיר המלךךךךךךךך
(קפלן: 15:06 12-04-2010)
14
פשייייי אזה יופי של משחק יפה מאוד
(אוהד הפועל כפר סבא: 15:08 12-04-2010)
15
אמיתי ונכון
17
18
לקנות ????
19
יפה מאוד אלמוג אמרתי לך שאתה תצליח אתה גם תעלה ליגה בעונה הבאה
20
הייידדדהההה כפר סבאאא
(איתן: 17:27 12-04-2010)
21
7 אתה זויף .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 20:25 12-04-2010)
עד מתי תמשיכו לחקות אותי .
22
ל1 ולחבריו .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 20:28 12-04-2010)
נעלמתי ליום אחד והנה אני חוזר לפה . כפייס ניצחה את מבשרת רק בגלל שמבשרת לא הייתה לחוצה בכלל !!! . אם המשחק היה מתקיים ביום שישי ולא ביום ראשון ואם מבשרת היתה במצב קריטי בהליגה אז כפייס היתה מפסידה כרגיל .
23
תודה "רבה" לכם .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 20:32 12-04-2010)
משום מה אתם מקדישים לי את "הניצחון" הזה שלכם . ואני מקדיש לכם את שתי הנצחונות של קריית גת עליכם . ולצוקי אל תמצא סיפורים אדיוטים על ילדותיי .
24
נמרוד הבינוני מינוס
(סתם אחד: 20:36 12-04-2010)
נמרוד חמוד אתה באמת חושב שאתה יכול לשחק בליגה א? מקסימום אתה יכול לשחק אצל מכבי נוה ימין
25
מי זה מכבי נוה ימין ? .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 21:32 12-04-2010)
סתם אחד אתה באמת סתם משהו לא חשוב בכלל . מכבי נוה ימין - נו טוב אתה יודע להמציא שמות של קבוצות שלא קיימות בכלל!! ולא יהיו קיימות .
26
יש לי שאלה לסתם אחד .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 21:49 12-04-2010)
מי אתה בחור ? סתם אחד ? . תפסיק לכתוב בהשם הזה !! . כי אתה באמת סתם סתם סתם סתם סתם משוגע . ונ.ב בעצם אל תחליף את שמך כי אתה באמת סתם . סתם מה ? אני בעצמי לא יודע .
27
מה עם כל העכברים?
(חיים קאופמן: 21:49 12-04-2010)
איפה כל החלאות?מה קרה נכנסתם לחורים תזכרו טוב כל מי ששמח שמחה לאיד תרדוף אותו הקללה בדוק
28
שאלה לכל החבר'ה של בייתר כפייס .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 21:52 12-04-2010)
צוקי , כפר סבאי , סתם אחד , קפלן , מישל , ואיתן אתם האוהדים היחידים של בייתר ? אתם רק קובץ קטן של בייתר . לא יאומן שלבייתר כפייס יש 20 אוהדים בלבד .
29
לאחד שמופתע.קריית גתי.. כנס
(סתם אחד: 21:57 12-04-2010)
או שיש לך בעיה בראיה או בהבנת הנקרא ביתר עברו את מבשרת בטבלה ומבשרת בסך הכל נקודה מהמבחנים אל תשכח שערד נגד מבשרת במחזור הקרוב אז הם לא באו לביתר רדומים ביתר היתה פשוט גדולה עליהם
30
קאופמן פתחת את הפה?
(הנביא.: 22:33 12-04-2010)
אל תשכח שלאירוע שלך מקסים ואלמוג אפילו לא טרחו להגיע. הלכו לראות את המשחק של רעננה, שטויות מותק היום של כולם יגיע
31
על מי בייתר כפייס גדולה יותר ? .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 23:16 12-04-2010)
כפייס שווה למבשרת ציון ,לעמישב ולערד . על מי בייתר כפייס גדולה יותר ? . ואני הסתכלתי בהטבלה של הליגה ואתם עדיין בהתחתית ותמשיכו להיות בה !!! .
32
בלי ניר טואף תוריד לך 15 נק'
("הגנב הפצוע": 03:52 13-04-2010)
מתי אתה בא לשכונה לשאול?
33
חיים קאופמן
(אלי: 06:51 13-04-2010)
אתה שוער חלש והמצב של כ"ס הוא בעיקר בגללך רוב הגולים שהקבוצה ספגה נבעו ממיקום גרוע שלך.
34
מי שעשה את השינוי הוא...
("הגנב הפצוע": 10:28 13-04-2010)
לא אחר מאשר ישראל צרפתי המאמן היחידי שיכול לעשות משהו עם הסגל הזה.3 אחרים נכשלו ובגדול
35
ל33 כנס ..
(יענקלה: 10:31 13-04-2010)
שמע אתה כנראה אנטי כדורגל ואין לך מושג בלירה אין שוערים ובטח אנשים כמו חיים אם אתה אוהד ביתר אז יש לך מזל גדול שחיים הוא השוער שלך כבר שנה שנייה שהוא מחזיק אותנו בליגה
36
לא נמאס לכם אתם אנשים שלא יודעים לפרגן כי החיים והחיים שלכם שחורים אתם לא מתאימים למועדון הזה
37
40
לאחד שמופתע!~!
(הפועל הרצליה: 14:38 13-04-2010)
כל הפועל הרצליה מאחורייך אתה צודק ב100 אחוז כפס קונים משחקים מועדון פשוט מגעיל שמחליף שחקנים ומאמנים כמו גרביים.. ומבטיח שהם באים אלינו שחקנים שלנו מתאבדים על המגרש עד שנפרק אותם!!!!!!!
41
לביתר כפרסבא
(עוד מהפועל: 14:42 13-04-2010)
מאוד מאוד מקווים שנעזור במטרה להוריד אתכם ליגה.. בכל הכח מלחמה נגדכם שתבואו אלינו כמו שנלחמתם שבאנו אליכם אל דאגה הגלגל מסתובב.. וכל הטואפים קאופמנים וצורים לא יעזרו יבלופים
42
אתם רואים !!!! .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 16:36 13-04-2010)
כל הליגה יודעת על מה שכפייס עושה . הרצליה יודעת , קריית גת יודעת , טייבה יודעת ,מבשרת יודעת , חדרה יודעת . כולם יודעים מה כפייס עושה . ואני סוצך על הרצליה שתעשה את העבודה .
43
כל הכבוד להפועל הרצליה .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 16:42 13-04-2010)
אני סומך עליכם שתעשו את העבודה נגד כפייס . אני מקווה שהמשחק העלייה שלכם לליגה הלואמית יהיה בבית שלכם נגד בייתר כפייס ובו תקרעו אותה לגזרים .
44
הפועל הצליה יכולה להיות .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 16:45 13-04-2010)
בצמרת הליגה הלואמית !! . אתם ראוים לה . נקווה וניפגש בעוד שנתיים לפחות . הפועל היא הדבר החדש ומכבי הרצליה היא הדבר הישן . בניגוד לבייתר כפייס שלא מסוגלת להחליף אפילו את הפועל כפייס .
45
טבלה צריכה להיות כך .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 16:50 13-04-2010)
הרצליה-1 השקמה-2 חדרה-3(למרות שהיא צריכה להיות בהתחתית)קריית גת-4(למרות שהיא צריכה להיות בהצמרת)צפרירים-5 כפר שלם-6 נחלת-7 נתיבות-8 כפר יונה-9 יבנה-10 קריית מלאכי-11 טייבה-12 מבשרת-13 ערד-14 עמישב-15 כפייס-16(עם 0 נקודות) .
46
אחד שמופתע. קרייתי גתי .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 16:52 13-04-2010)
אתה הגבר האמיתי פה !! . ואתה אראה להם למה אתה מסוגל לעשות פה .
48
40 41 ימסכן!!!!
(אחד לא מופתע סתם אחד: 19:30 13-04-2010)
40 41 יחתיכת מסכן זה בדוק אחד שמופתע מהחור שנקרא קרית גת הפועל הרצליה עולים ועולים בצורה מכובדת ואין להם במה להתעסק רק בביתר כפר סבא?אז בחור מסכן לך תאסוף בקבוקים שיהיה לך מה לאכול בשבת
49
לסתם אחד .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 23:35 13-04-2010)
40 ו41 הם לא אני . כל מי שתומך בי הפ אוהדי קריית גת , הרצליה , גבעת אולגה ועוד קבוצות . למה שאני התחזה בכלל לאוהדי הרצליה . אם אתה מחפש אותי אז תחפש אותי בשם אחד שמופתע. קרייתי גתי .
50
חבל ש..
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 23:41 13-04-2010)
שאתה לא יוכל לראות את הקואליצה הרבה נגדכם . ובהפועל הרצליה מחכים למשחק העלייה שלהם והקורבן תהיה איך לא בייתר כפייס . יש המון אוהדים ששונאים אותכם חוץ ממני .
51
יש לי משהו לשאול את סתם (סתום) אחד .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 23:44 13-04-2010)
אמרת שבדוק שאוהד הרצליה זה אני . מאיפה ? אני בהזמן האחרון כותב המון דברים עם אוהדי הפועל הרצליה ותכנס לכתבה של מאמן חמשת השוערים ותראה שיחה שלי עם אוהד הרצליה אז אל תמצא לי פה עובדות לא נכונות !!! .
52
לסתם אחד
(הפועל הרצליה: 03:27 14-04-2010)
תאמין לי שאני לא אחד שמופתע.. אני אוהד אמיתי של הפועל ויש יריבות גדולה בין המועדונים הם תמיד החשיבו את עצמם למועדון גדול יותר מאיתנו ובאמת התקציב שלהם יותר גבוה.. אבל עדיין הם מביאים סוסים מתים ואנחנו חיילים רעבים ברשותו של המאמן האגדי בני טבק..
53
המשך
(הפועל הרצליה: 03:34 14-04-2010)
ושאנחנו באנו לכפרסבא סיבוב ראשון שברנו לנו את הרגליים שם ועל זה אין סליחה נלחם איתם כמו אריות מבטיח לכם.. ואין קשר לאחד שמופתע אני מאחל לו רק טוב בכלל תרדו ממנו גם אם הוא מגזים טיפה לפעמים זה רק כי אכפת לו מהקבוצה שלו כמו שצריך
54
נמרוד מחני
(מתן אלגויי: 18:20 19-04-2010)
כמה אתה מדבר יאפס בוא תשחק במקומנו ראינו איך אתה שוחה על המגרש כמו דייג
55
די כבר
(כרשיש: 18:51 20-04-2010)
תפסיקו עם כל התגובות הטיפשיות האלו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?