כובש השער הראשון. סלים טועמה (פרנסיסקו דיסטסיו)
מאת: מיכאל וייסרמן | 26.09.15 | 12:48
משחק לא גדול של הכחולים הספיק בשביל לפתוח את העונה עם ניצחון באחד המגרשים הקשים בליגה. אילת מצדה זעמה על השיפוט ומתכוונת לפנות לאיגוד השופטים
כ-200 אוהדים של מכבי שעריים עשו את הדרך הארוכה לעיר הדרומית בישראל בכדי לדחוף ולעודד את השחקניהם במשחק הראשון של העונה.
הקבוצה של ארז בנודיס הגיעה בטוחה בעצמה כאשר הם יודעים כי ניצחון הוא בגדר חובה למרות שמדובר באחד ממגרשי החוץ הקשים בליגה. שעריים לא הציגה משחק גדול אבל נהנתה מיתרון ביציעים, כבר מהפתיחה האוהדים נתנו לשחקניהם הרגשה של משחק ביתי לכל דבר.
השחקנים פתחו את המשחק בסערה וגורל המזל נתן את השער הראשון לכוכב הגדול ביותר של הקבוצה, סלים טועמה, שכבר בדקה ה-18 העלה את שעריים ליתרון עם בעיטה חופשית מדהימה. לאחר השער נרגעו מעט הרוחות והמשחק התנהל ברובו במרכז השדה.
בדקה ה-68, באחת המתפרצות של שעריים, הצליח שחקן הרכש הנוסף, מיכאל קירטבה, לכבוש את השער הראשון שלו העונה. שבע דקות לסיום קבע דניאל טסאו את תוצאת המשחק והחזיר את האוהדים שמחים עם שלושת הנקודות הראשונות העונה.
קירטבה אמר בסיום: "אני שמח על הניצחון שהושג בזכות ההכנה של המאמן ארז בנודיס והצוות המקצועי. אני שמח שהשגנו את כל הנקודות וחייבים להודות גם לקהל השערוקי שעשו בשבילנו את כל הנסיעה הקשה הזאת לאילת".
מהצד השני אצל המארחים זעמו בסיום על שופט המשחק, אור מדיפור, שלטענת אנשי אילת נתן כבוד רב לטועמה. באילת חושבים אף לשלוח מכתב חריף לאיגוד השופטים בעקבות השיפוט של המשחק. "שעריים לא צריכים עזרה של אף אחד" אמרו במועדון הדרומי.
תגובות
+ הוסף תגובה