אייל גולן. יחזור לקבוצה?
מאת: מיכאל וייסרמן וסיון גולדנברג | 10.10.15 | 09:43
הפועל מרמורק אמנם הפסידה לראשונה העונה, אבל אוהדי הקבוצה יצאו מהמשחק הזה עם תקווה שהגיעה מהאחד והיחיד, אייל גולן, שנענה לבקשת האוהדים והגיע למשחק בו ניצחה כפר קאסם 2:3
בהמשך לפרסום הבלעדי ב"דאבל פס", נראה כי העניינים בין קבוצת הרכישה של הזמר הגדול, אייל גולן, לבין הפועל מרמורק מתחממים.
הזמר ושחקן העבר, שמעוניין להיכנס חזרה למועדון ולהפוך לבעלי הקבוצה, הגיע אמש (ו') למשחק מול מועדון ספורט כפר קאסם וזאת בהמשך לבקשת אוהדי הקבוצה.
אוהדי מרמורק יודעים כי אין עתיד תחת הניהול של חנן עדני, ומביטים בקנאה על האימפריה של היריבה מכבי שעריים. אוהדי האצולה מתכוונים לעשות הכול בכדי להביא את גולן לבעלות על המועדון.
גולן מתכוון להיעזר באיש העסקים והבעלים של מכבי פתח תקווה שינו זוארץ, בקרב האוהדים סיפרו כי הזמר לא נקב בתאריך בו יהפוך לבעלים אך הביע רצון רב להשתלט על הקבוצה.
אגב, בסביבתו של היושב ראש הקיים, חנן עדני, מספרים כי הוא אמנם רוצה לעזוב את הקבוצה באופן מיידי אך לא יסכים להעביר את המושכות ישירות לגולן, בגלל עימותי העבר ביניהם.
מהלך המשחק:
גם משחק היה על כר הדשא בו הפסידה מרמורק 2:3 לכפר קאסם. בצל המצב הביטחוני הלא פשוט בימים האחרונים נפגשו אמש (ו׳) כפר קאסם והפועל מרמורק למשחק במסגרת המחזור השלישי של ליגה א', למרות הכנות השיא למשחק שכללו 16 מאבטחים, חמישה שוטרים שפקדו את וינטר (כיוון שהמגרש בכפר קאסם עדיין לא מאושר) ויציע כבוד ריק מאנשים על מנת ליצור הפרדה מוחלטת בין שני הקהלים, נראה כי 700 האוהדים שהגיעו באו למטרה אחת בלבד ליהנות ממשחק כדורגל ולבוא ולדחוף את הקבוצות שלהם.
האוהדים זכו לראות משחק דינמי, חמישה שערים, פנדל גבולי, כאשר התעסוקה היחידה של המאבטחים הסתכמה מלצפות במשחק, ול-90 דקות היה אפשר לשכוח מכל מה שמתרחש מחוץ לתחומי המגרש. מי שבלט בנוכחותו בקהל האדום הוא אייל גולן, שהגיע למשחק וישב ביציע עם האוהדים.

המשחק התחיל בצורה שקולה בין שני הצדדים כאשר ההזמנות הראשונה מגיעה מצדה של מרמורק כאשר בדקה ה-8 מתן טולדנו בעט בעיטה חופשית מצדו הימני של המגרש הרים כדור מדויק עד לצד הימני של הרחבה דניאל הייק ניסה לנגוח לשער אך לא הצליח להגיע לכדור שיוצא החוצה.
בדקה ה-11 התקפה נגדית מצד כפר קאסם רוביל סרסור שחזר להרכב לראשונה העונה לאחר פציעה בגבו, הגיע מצדה הימני של הרחבה, מסר כדור למרכז שם מחכה אלעד כהן שבעט מ-8 מטרים לחיבורים וקבע
0:1 לכפר קאסם. הגול הראשון הוביל לשליטה מוחלטת של כפר קאסם במשחק, ונראה כי קיים הבדל גדול ברמה בין שתי הקבוצות.

אך למרות השליטה החד צדדית של חניכיו של סירוטקין בדקה ה-20 איציק וקנין פרץ לרחבה אך הסתבך ולא הצליח להגיע לעמדת בעיטה נוחה, האחרון הסתובב אחורה ומסר לדניאל הייק שהפציץ עם בעיטה אלכסונית מ-16 מטרים והחזיר את מרמורק למשחק עם
1:1.
בדקה ה-28 חזרה כפר קאסם לשליטה על כר הדשא, סאמח מרעב בעט בעיטה חופשית לאחר עבירה על רוביל סרסור אך הבעיטה פגעה בהגנת מרמורק, מרעב לא ויתר השתלט על הכדור החוזר וניסה בעיטה נוספת אך הכדור הלך החוצה.
בדקה ה-31 זה שוב סאמח מרעב שפרץ לרחבה, דין אזולאי יצא לחלץ את הכדור, מרעב נפל על הדשא, השופט קבע כדור עונשין מ-11 מטרים. סרסור נשלח לנקודה הלבנה וקבע
1:2.
חמש דקות לאחר מכן מוחמד בדיר פרץ מימין והרים כדור שעבר מעל כל הגנת מרמורק והגיע עד רוביל סרסור שנגח פנימה מ-5 מטרים
1:3.
הפועל מרמורק נראתה חסרת אונים מול כפר קאסם ולא הצליחה לחזור למשחק. בדקות האחרונות הצליחה כפר קאסם להגיע לעוד שני מצבים מסוכנים אך ללא הצלחה. 1:3 בהפסקה.
המחצית השנייה נראתה אחרת לגמרי ונראה שכפר קאסם הורידה הילוך, אמנם מרמורק הייתה בפיגור שני שערים אך היציע הקהל האדום לא הפסיק לשיר ולדחוף את הקבוצה. בדקה ה-53 הגיעה הזדמנות למרמורק כאשר איציק וקנין בעט בעיטה חופשית מ-18 מטרים אך הכדור הלך גבוה מעל השער.
בדקה ה-60 סאמח מרעב שנחוש היה לכבוש, ניסה לבד עם בעיטה מ-17 מטרים הכדור הלך החוצה. בדקה ה-70 גיא אבן מסר כדור למרעב שניסה בעיטה מהפינה השמאלית של הרחבה הכדור יצא החוצה.
למרות השליטה של כפר קאסם וההזדמנויות הרבות, החוק אומר שכאשר לא מנצלים הזדמנויות נענשים מהעבר השני, בדקה ה-88 הגיעה התקפה מסודרת של מרמורק, איציק וקנין מסר כדור לחן נוגין שניסה ספק לבעוט ספק למסור איתם שמאי קלט את הכדור ונגח ממטר פנימה,
2:3 גול שהעיר את מרמורק אך מאוחר מידי. כפר קאסם ללא מגרש ביתי אך עם ניצחון שני ברציפות.
רוביל סרסור, מצטיין המשחק שכבש צמד אמר לאחר המשחק: ״התחושה לחזור ולנצח, זה לא משנה להבקיע או לא זו תחושה הכי טובה, השערים זה בונוס אני כל כך שמח שהשערים האלה עזרו לקבוצה למצח את המשחק הקשה הזה, אנחנו עם הפנים קדימה. הבדלי הרמות שראו הם בעיקר בגלל שהגענו עשינו את העבודה מההתחלה היפה ושם פיקשושים אבני שמח שכל שחקן עשה את שלו, עשינו התקפות טובות הדנה טובה, בדקה 70, 80 נחלשנו וזה טבעי. יש לנו קבוצה מאומנת שיודעת לנצל מצבים זו הגדולה של קבוצה שמנצלת מצבים ורוצה להצליח לקבוצה שלא מצליחה לכבוש. כולם שואלים אותנו מה המטרה והיא אחת להתברג בחלק העליון וזהו״.
מהעבר השני, מאמן מרמורק, שלומי עמר, שלא היה מרוצה מהשיפוט בלשון המעטה אמר: ״היה פנדל הזוי שלא היה לא יודע מאיפה השופט הביא את זה, הוא יעשה את חשבון הנפש עם עצמו, אני חושב שהפנדל היה גורם מכריע במשחק, אבל זה לא בשליטתנו השופט הוא גורם חיצוני. הוא צריך לעשות חשבון נפש כי הוא היה מטר מהאירוע וזה היה ברור שלא היה פנדל״.
עמר הוסיף: ״אין ספק שכפר קאסם קבוצה יותר איכותית מאתנו. אנחנו קבוצה שנמצאת בתהליך 80 אחוז מהשחקנים זה שחקנים שפעם ראשונה משחקים בליגה חברה צעירים הייתי מודע לזה לפני אני מודע עכשיו למרות ההפסד אני חושב שהחברה שלי גילו בגרות ואחריות מול כפר קאסם שהם הקבוצה בין האיכותיות בליגה אם לא הכי איכותית מבחינת חומר שחקנים, אבל למען האמת אני מעדיף להתמודד עם מה שיש לי הרבה יותר סיפוק וגאווה מאשר להתמודד עם השחקנים ממול הרבה מאוד כבוד על הניצחון, אף אני מסתכל על הטווח הארוך יש לנו קבוצה טובה ובריאה שאין לי ספק שתעשה חיים קשים לכל קבוצה בליגה, זה תהליך היה ברור שלא ננצח עד סוף העונה למרות הכל אני מרוה משחשקנים ברור שלא מהתוצאה״.

על הקהל שלא הפסיק לעודד ונשאר אחרי המשחק ומחא עפיים והודה לשחקנים אמר המאמן: ״היה משחק מאוד ספורטיבי, אני חושב שיש לנו קהל מצוין הוא לא הגיע עד עכשיו אני מקווה שהוא ייתן דחיפה לשחקנים ולמועדון .אין ספק שהקבל של מרמורק היה מאוד איכותי שדוחף היה אפשר לשמוע את הכפיים לשחקנים בסוף ואני מקווה שהם ימשיכו להגיע״.
תגובות
+ הוסף תגובה