ליגה ב' - שחקן קרא לשופט: "אתה שכונה. אני לא שם עליך"

בית הדין. שבוע נוסף של תקריות אלימות בית הדין. שבוע נוסף של תקריות אלימות
שבוע נוסף של תקריות חמורות כלפי שופטים בליגה ב' כשהבולטת בהן היא התקרית במשחק בין בית"ר חיפה למ.ס אלהנדה נצרת. בליגה ג' - אבן נזרקה מהקהל על השוער במשחק בין כפר ברא לכפר קאסם

בכל שבוע נמאס לשמוע את הקללות, את האלימות ואת חוסר הספורטיביות שדו"חות השיפוט של שופטי הליגות הנמוכות חושפות כל פעם מחדש. גם השבוע, אינספור מקרי אלימות מילולית כשהבולטת מכולן היא במשחק בו אירחה בית"ר חיפה את מ.ס אלהנדה נצרת. בדקה ה-64 הורחק שחקנה של האורחת טארק עבאס עקב עבירה שביצע. השחקן הגיב בעצבים לפסיקה כשקרא אל עבר השופט: "יאללה תוציא אדום. מי אתה בכלל. אין לך מושג. התאחדות ושופטים ביזיון".

אולם התקרית החמורה ביותר הגיעה עם שריקת הסיום של המשחק בו ניצחה בית"ר חיפה (2:1). על פי דו"ח השופט שחקן נצרת, אמין עבאס, ניגש בסיום לשופט והחל לקרוא לעברו: "אתה שכונה. בחיים לא תתקדם. אין לך מושג. אתה מכרת את המשחק ואני לא שם עליך. יא מושחת. תמיד תישאר בליגה ב'. נתת להם את המשחק, תתבייש". בנוסף נראה שעבאס, נטל על עצמו את תפקיד השופט, הגדיל והזהיר שהוא בעצמו יכתוב דו"ח כנגדו: "אנחנו נרשום עליך דו"ח. נתלונן עליך, אין לך מושג יא מכור". בית הדין המשמעתי השהה את החלטתו בעניין עד לקבלת עדויות נוספות, עד אז השחקנים המעורבים מושעים מכל פעילות.

בתקרית נוספת שהתרחשה במשחק בליגה ג' מחוז שרון, בין הפועל כפר ברא למועדון כדורגל כפר קאסם ניבראס הייתה תקרית חמורה של התפרעות האוהדים. בדקה ה-85 הבחין קוון המשחק, מירסל גרה, שאבן נזרקה מכיוון אוהדי כפר ברא על שוערה של כפר קאסם. למרבה המזל השוער לא נפגע, אך כוחות השיטור במקום מיהרו להגביר אבטחה. בית הדין המשמעתי קבע עונש של 1250 ש"ח בעקבות אירוע זה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
באמת שופט חלש
(אוהד ביתר חיפה: 14:32 06-11-2015)
אם היה שופט אחר לא היינו מנצחים בכלל כי קבוצתנו הייתה חלשה במשחק הזה והשופט שרק לנו לשני פנדלים בדקה אחת ...

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?