נבחרת המחזור
מאת: קובי פורטל ומיכאל וייסרמן | 30.11.15 | 16:01
בדרום, כפר קאסם ממשיכה להוביל בראש הטבלה, בקעת הירדן מפציצה. בצפון, נשר רמסה עוד קבוצה וכפר כנא מפתיעה. מי הם ה-11 שעשו לנו את המחזור?
לאחר סיומו של המחזור ה-9 בליגה א' שהביא עימו מספר תוצאות מפתיעות, אספנו עבורכם את 11 השחקנים שבלטו בקבוצותיהם.
כפר קאסם ובקעת הירדן רשמו ניצחונות במחוז הדרומי שמיקמו את הקבוצה של חיים סירוטקין שבוע נוסף בפסגת הטבלה בעוד שהעולה החדשה, בקעת הירדן, מדהימה את ליגה א'. במחוז הצפוני, עירוני נשר חזרה לנצח וכרגע היא בדרך הנכונה להשגת המטרה, כפר כנא שמרה על המקום השני עם ניצחון ביתי מול קרית אתא.
אחרי הניצחונות והחיוכים קבלו את 11 המצטיינים של ליגה א'.
מחוז דרום
בן וולובלסקי (הפועל הוד השרון)- השוער הצעיר של הקבוצה הוא אחת התגליות הנעימות של העונה והשבוע היה בין המצטיינים בניצחון על מרמורק.
שי כנפי (מכבי 'קביליו' יפו)- כנפי חזר השבוע להרכב של 'קביליו' יפו והזכיר עד כמה הוא היה חסר לקבוצה בתקופה האחרונה.
ליאור ראובן (הפועל בקעת הירדן)- לאחר הניצחון של שיכון על שעריים בשבוע שעבר בבקעה מעט חששו אבל מהר מאוד נרגעו בזכות עוד משחק מצוין של ליאור ראובן.
מורן ג'אן (הפועל הוד השרון)- הבלם שהגיע העונה ממכבי יבנה הוא האיש שמעניק את השקט בהוד השרון, והעלייה של הקבוצה למקום הרביעי הרבה בזכותו.
אחמד עמאר (מ.ס כפר קאסם)- מה צריך לבקש מבלם אם קבוצתו לא סופגת והוא כובש.
יחיאל צגאי (מכבי 'קביליו' יפו)- לא ברור למה עד עכשיו ישב צגאי על הספסל אבל במשחק מול נס ציונה הוא פתח בהרכב וקבוצתו ניצחה ובגדול.
גיא אבן (מ.ס כפר קאסם)- מה עוד נשאר להגיד שלא נאמר על השחקן הטוב בליגה עד כה.
קובי בדש (הפועל בקעת הירדן)- קשר או חלוץ, בדש תמיד מספק את הסחורה. השבוע הוא כבש צמד.
סמאח מרעב (מ.ס כפר קאסם)- אחד החלוצים הטובים בליגה שביחד עם אלעד כהן ורוביל סרסור מזכיר את השלישייה מקאמפ נואו.
אביתר יגוני (הכח עמידר רמת גן)- החלוץ הצעיר של הכוח שהגיע מכפר שלם הוכיח לקבוצתו לשעבר איזה יהלום היה לו וכבר אינו קיים.
עדן נחמני (הפועל הוד השרון)- החלוץ הטוב בליגה שעם כל הכבוד להוד השרון, ראוי לקבוצה בכירה יותר אולי אף לליגה גבוהה יותר.
הנבחרת המלאה:
מאמן המחזור: מאיר סומך ורונן ויינשטיין (מכבי 'קביליו' יפו והפועל הוד השרון)
לאחר שעבר שבועות איומים הצליח מעט מאמן יפו, מאיר סומך, לחייך אבל המבחן הוא היציבות והרציפות. גם הוד השרון בהדרכתו של ויינשטיין רשמה פתיחה נהדרת עם ניצחון במרמורק. מילים טובות מגיעות גם לרון מרקוס וצחי טיאר על הניצחונות וליוסי חכים, מאמן אזור, שהצליח לקחת נקודה מול שעריים.
מחוז צפון
יורי סרקולסקי (הפועל בית שאן)- שוערה של בית שאן הפגין יכולת נהדרת במשחק מול כרמיאל/צפת והרבה בזכותו הקבוצה חזרה עם נקודה.
אבי קרמר (הפועל חדרה/גבעת אולגה)- המגן היה אחד מהשחקנים הבולטים במהפך הגדול של חדרה על צור שלום. קרמר ממשיך לשמור על יציבות ומוכיח כי הוא אחד מהמגנים הטובים בליגה.
בני סימן טוב (הפועל אסי גלבוע)- בגלבוע מעודדים אחרי הניצחון החשוב על מעלות. הבלם שהמשיך לעשות את עבודתו על הצד הטוב ביותר הוא אחד מהגורמים העיקריים לכך שהקבוצה מתפקדת כראוי.
בר אלסברי (הפועל הרצליה)- אלסברי ששיחק בלם היה מצוין בחצי הראשון של המשחק. באופן טבעי קבוצתו חזרה אחורה בחצי השני אך המשיך להיות מעוז ההגנה של תומר קשטן.
בר איבגי (עירוני טבריה)- המגן הצעיר עבד שעות נוספות במשחק של קבוצתו נגד באקה אל גרבייה. בהחלט ראוי למקום בנבחרת.
יוני אוחיון (עירוני נשר)- מצטיין המשחק בניצחון של קבוצתו על איכסל. אוחיון כבש ובישל, יש מה להוסיף?
דניאל גולדברג (עירוני נשר)- הוא קיבל את ההזדמנות מאלדד שביט והקשר הצעיר החזיר למאמנו ובגדול.
חן ראובן (הפועל הרצליה)- בדומה לאוחיון, גם הקשר המוכשר כבש ובישל שער בניצחון על מגדל העמק.
אמיר טמניו (הפועל חדרה/גבעת אולגה)- נציג נוסף מהקבוצה המאוחדת. טמניו, שגם כבש שער, היה אחד מהמצטיינים על המגרש.
ראידי חמאיסי (הפועל כפר כנא)- החלוץ הצעיר כבש את שער הניצחון של קבוצתו מול קרית אתא ועשה לא מעט צרות להגנת האורחת.
מאור ג'נח (הפועל חדרה/גבעת אולגה)- אחד משחקני ההתקפה המוכשרים שיש בליגה א'. עם משחק הלחימה האופייני רק לו הצליחו ג'נח וחבריו לנצח את צור שלום לאחר שנקלעו לפיגור. שער אחד מתוך הארבעה רשום על שמו.
הנבחרת המלאה:
מאמן המחזור: מומו ניסטל (הפועל חדרה/גבעת אולגה)
הקבוצה שלו הייתה בפיגור 0:1 ונראתה רע בחצי הראשון של המשחק. שחקני חדרה הצליחו לחזור על סף סיום המחצית הראשונה, ובחלק השני של המשחק הצליח ניסטל להטריף את שחקניו ולהפוך את התוצאה בדרך ל-1:4 אדיר. ניסטל עושה פלאים בחדרה ועל כך מגיע לו שאפו.
תגובות
+ הוסף תגובה