קרב תחתית: מעלות תצא מהמשבר מול מג'דל כרום?

יעמיקו את המשבר של מעלות? שחקני מג'דל כרום (עודד חסין) יעמיקו את המשבר של מעלות? שחקני מג'דל כרום (עודד חסין)
מעלות עם 0 ניצחונות תנסה לרשום את ניצחון הבכורה שלה מול מג'דל כרום ותקווה לפתוח דף חדש. מנגד, מג'דל כרום תעשה הכל כדי לחזור עם נקודות. התחתית בוערת

קרב תחתית לוהט יתיקיים מחר (ו') בליגה א' כאשר מג'דל כרום תארח את הסקציה מעלות/תרשיחא במגרש בכאוכב.

שתי הקבוצות יודעות שהן צריכות את מלוא הנקודות כל אחת מהסיבות שלה. מג'דל כרום תנסה לברוח מהתחתית, ואילו מעלות לא להעמיק עוד יותר את הבור לקראת הסיבוב השני.

לאחר שליש ראשון גרוע במיוחד, במעלות מצפים מהשחקנים לאגור יותר נקודות כדי להמנע ממאבקי תחתית לקראת תחילת הסיבוב השני.

בצד המקצועי, בשבוע שעבר מעלות נפרדה מעמי גילברט ואביאל גבאי, והשבוע צירפה הקבוצה את הבלם, תמיר חשאן, שחוזר לקדנציה שניה במועדון.

לרשות המאמן ברוך ממן יעמוד סגל מלא כאשר גם אילן טל יחזור מהרחקה, ובנוסף אליו גם רונן פלאח, שסחב פציעה, יחזור לשורות הסגל. במועדון  מצפים ששני השחקנים יקחו מנהיגות ויובילו את הקבוצה לניצחון בכורה העונה בליגה.

מהצד השני, מג'דל כרום שנשארה בסיום העונה שעברה משער בדקה ה-95 מול אסי גלבוע, יודעים היטב מהו קרב תחתית ואילו קרבות יצפו לקבוצה הצעירה שנבנתה השנה.

שוערה, מקסים פסטר, התייחס למצב הקבוצה ואמר: "משחק חשוב לשתי הקבוצות שתינו עם הגב על הקיר, הקבוצה רוב רובה מתבססת על צעירים וזה נמצא בעוכרינו. הנהלת הקבצה מנסה לחזק את הקבוצה במספר שחקנים שיביאו ניסיון לקבוצה. לגבי המשחק מחר הקבוצה שתלחם יותר ותרצה יותר זאת הקבוצה שתשיג את התוצאה הטובה וכולי תקווה שזאת תהיה הקבוצה שלי".

שוערה של מג'דל כרום. מקסים פסטר (מיכה פישנזון)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
עלה מעלות
(אייל: 14:18 11-12-2015)
יופי מעלות השגתם ניצחון בכורה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?