אוהדי בית שאן. כועסים על השחקנים והמאמן (דור היקה)
מאת: דור היקה | 26.12.15 | 10:43
בקבוקים נזרקו מצדם של שני מחנות האוהדים, שני אדומים נשלפו לחובתה של בית שאן ובסיום נרשם מהפך ענק של צור שלום (1:2) שטיפסה זמנית למקום השני ולמעשה על הדרך ריסקה את בית שאן
המפגש בין צור שלום לבית שאן שהתקיים אתמול (ו׳) סיפק ל-200 האוהדים שהגיעו לצפות משחק רב אירועים שהעלה את רף העצבים לחלק מהם.
בית שאן הגיעה למשחק במטרה אחת והיא לנצח בשביל לא להתרסק ולהסתבך בתחתית. הקבוצה של חיים לוי שלטה ברוב המחצית הראשונה ובדקה ה-41 זה השתלם לה, לירן שריקי קיבל כדור נהדר לתוך הרחבה מאביאל גבאי באגף ימין, שריקי לא התבלבל בעט לפינה הרחוקה וקבע
0:1 חשוב מאוד לבין שאן. התוצאה נשמרה עד המחצית.
למחצית השניה עלתה צור שלום במוטיבציה אחרת לגמרי מהמחצית הראשונה כאשר יחסי הכוחות השתנו והיא זו ששלטה במגרש וניסה להשיג בכל כוחה את השוויון.
בדקה ה-58 שרון לוי בכדור קרן הרים מצוין ומי אם לא עדן בן חמו נגח והכניע את שוערה של בית שאן
1:1.

עד הדקה ה-73 המשחק התנהל כראוי וללא אירועים מיוחדים, אך מהדקה הזו אפשר לומר שחלה תפנית במשחק וכמובן באווירה במגרש. השופט, אליאס איהב ,שרק לבעיטה חופשית, שרון לוי ניגש לבעיטה בעט נהדר וכבש, אך השופט החליט לפסול את השער בטענה שהבעיטה לא הייתה בעיטה ישירה אלא הצריכה שתי נגיעות בכדור.
בשלב זה העניינים התחילו להתחמם ואוהדי צור שלום שלא היו מרוצים מההחלטה זרקו לתוך המגרש בקבוק, השופט עצר את המשחק שחקני הקבוצה פנו לאוהדים כדי שירגיעו את הרוחות והמשחק חודש.
לא חלפו 5 דקות בלבד מאותו אירוע, ובדקה ה-78 אביחי פרץ, שחקנה של בית שאן, ספג כרטיס אדום לאחר הכשלה על סף הרחבה של יובל קרן חלוצה של צור שלום. בית שאן נשארת בעשרה שחקנים.
3 דקות חלפו, שרון לוי שוב הרים כדור נהדר מאגף שמאל לתוך הרחבה, מצא את ראשו של החלוץ שגיא חייט שנגח פנימה,
1:2. מהפך ענק בצור שלום.
.jpg)
אם חשבתם שזה סוף הצרות של בית שאן, אז טעיתם. 5 דקות בלבד חלפו מאותו שער יתרון של צור שלום, הפעם היה זה תורו של שוערה של בית שאן, יורי סרקלוסקי, שהחליט לצאת מתוך הרחבה להציל כדור שספק נגע בידו. שופט המשחק פנה אל עוזרו הקוון שראה את המקרה והחליט בהתייעצות איתו לשלוף לסרקולסקי את הכרטיס האדום. דקות ארוכות שחקני בית שאן שהיו בטירוף התווכחו עם השופט, אך כמובן שזה לא עזר.
עם שריקת הסיום, היה ניתן לראות את הכעס אצל אוהדי בית שאן שלמעשה הוביל אותם לזרוק לתוך המגרש בקבוקים ולקלל את השחקנים והמאמן.
בסיום המשחק מאמנה של בית שאן, חיים לוי, אמר: "אכזבה עצומה, שיחקנו מצוין כל המשחק, הגענו להמון מצבים והחמצנו".
על החלטות השופטים לשלוף שני אדומים אמר: "אני אף פעם לא מדבר על השופטים ואני לא מתכוון עכשיו לדבר עליהם". לוי דיבר על המצב בו האוהדים זורקים בקבוקים למגרש בסוף המשחק: "אני לא מסכים עם זריקת הבקבוקים אבל אני יכול להבין את הכעס שלהם זה מאכזב נורא". לגבי מעמדו אמר:" מעמדי יציב מאוד".

הרכש החדש/ישן של בית שאן שלומי מראד סיכם את המשחק בסיום: "עשינו מחצית ראשונה מצוינת, במחצית השניה הלך פחות טוב, היינו אמורים לסיים את המשחק ב-1:1". מראד הוסיף: "המועדון הזה מועדון גדול עם מסורת וקהל כזה יביאו שחקנים ואנחנו נתקדם".
מנגד, מי שכן יכול להיות מאוד מרוצה מהמשחק הוא מאמנה של צור שלום, קובי דנינו, שנראה מאושר מאוד בסיום כשאמר: "אני יכול לחלק את המשחק לשניים, מחצית ראשונה חלשה שלנו, מחצית שניה התפוצצנו על המגרש, פסלו לנו שער חוקי למהדרין וחבל, אני גאה בחבורה שלנו, ווינרים, קבוצה באמת טובה הטבלה לא משקרת".
תגובות
+ הוסף תגובה