משחק האימון בין בית שאן למגדל העמק פוצץ, מוטי אוחיון הודיע על עזיבה

שחקני בית שאן (עדי מלול) שחקני בית שאן (עדי מלול)
פרסום ראשון: בדקות הסיום של המשחק בין בית שאן למגדל העמק, התפתחה תקרית פיזית בין שני שחקני בית שאן, מתנאל בן סימון וסהר כהן. מיד לאחר התקרית נשרקה שריקת הסיום. תקרית הזויה נרשמה לפני פתיחת המשחק

הרוחות בבית שאן סוערות. במשחק אימון שהתקיים היום (ה') בין הפועל בית שאן למגדל העמק, פוצץ המפגש בין השתיים בעקבות תקרית שפרצה בדקות הסיום בין שני שחקני בית שאן, מתנאל בן סימון וסהר כהן.

התקרית התרחשה לקראת סיום המשחק ובמצב של תיקו 1:1 בין הקבוצות. בן סימון זרק קללה לעבר כהן ומשם התפתח העימות בין השניים. בעקבות האירוע שרק השופט לסיום ההתמודדות.

עוד קודם לכן, נרשמה תקרית הזויה כאשר במגדל העמק שכחו את תיק הנעליים במגרש העירוני. בבית שאן נתנו לשחקני מגדל העמק 11 זוגות עד שמקסים אוחיון, חבר הנהלת הקבוצה, נסע חזרה ופגש את האפסנאי, ז'וז'ו פרץ, בחצי הדרך, אסף ממנו את הנעליים וחזר למגרש בבית שאן.

בסיום המשחק, הודיע מוטי אוחיון להנהלת הקבוצה על כך שהוא עוזב את המועדון ולכן הוא החליט לא להגיע כלל למגרש. כמו כן, המועמדת העיקרית לקלוט את אוחיון היא מגדל העמק. 

בנוסף לאוחיון, מי שעזב את הקבוצה הוא גם הבלם אבי חי פרץ, שעל האפשרות שהשניים יצטרפו למגדל העמק פורסם לראשונה ב"דאבל פס".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בוא לטבריה
(צופה לעתיד: 19:49 14-01-2016)
בטבריה יש כסף וגם קבוצה שמתמודדת לעליה לא כמו בבית שאן ומגדל העמק המרוסקת בניצוחו של הליצן . דוגמן . והשפן בוסקילה
2
קבוצות שכונה
(צופה לעתיד: 21:09 14-01-2016)
לדעתי אני ממליץ למוטי אוחיון לא להגיע למגדל בעוד שניים שלושה משחקים היא תתרסק ותרד לתחתית חפש קבוצה יותר רצינית
3
מוטי אוחיון ברוך הבא
(אוהד מגדל העמק : 22:41 14-01-2016)
ברוך הבא מוטי אוחיון אוהבים אותך הפועל מגדל העמק עידן חדש במועדון שואפים לפליאוף עליון יאלה מגדל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?