אחרי התקרית במגדל העמק, השחקנים מציגים: הסולחה

דוד מלכה (באמצע) יחד עם האחים כהן דוד מלכה (באמצע) יחד עם האחים כהן
לאחר התקרית עלייה פורסם ב"דאבל פס" נפגשו הצדדים בביתם של האחים כהן וליבנו את העניינים. למרות זאת, השלושה צפויים לעמוד לוועדת משמעת בתחילת השבוע: "רואים את המקרה בחומרה זה לא יעבור בשתיקה"

הרוחות במגדל העמק אמש (ו') היו סוערות. לאחר הפרסום הבלעדי על התקרית שהתרחשה בסיום הניצחון של מגדל העמק על מעלות 0:1 בין שחקני הקבוצה דוד מלכה ולידור ויותם כהן, נפגשו השלושה יחד עם המשפחות לשיחה בה ליבנו את העניינים כאשר בסיומה יצאו הצדדים מחובקים.

לידור כהן אמר לאתר "דאבל פס": "קודם כל אני רוצה להגיד שכל מי שמכיר אותי יודע שאני לא אחד של מקרי אלימות. מה שקרה שם נבע מילד צעיר שאני מאמין שהוא מבין את הטעות שלו. אני באמת כועס שזה קרה דווקא אחרי 10 מחזורים שלא ניצחנוף הוא בא והתנצל והבין את הטעות שלו, למרות הכל הקבוצה היא מעל הכל ואני שמח שהשארנו את זה מאחור קרו שם דברים שאסור שיקרו במגרשי הכדורגל ובכלל בחיים חבל לי שזה קרה כי השחקנים והצוות חיכו הרבה זמן לניצחון הזה אבל זה נגמר בצורה טובה ומכובדת".

דוד מלכה הוסיף: "אני מצטער לגבי מה שהיה בסוף המשחק. זה לא ראוי לשחקן כדורגל וזה דבר שאף פעם לא היה במגדל העמק. במקום להתעסק בניצחון התעסקנו בדברים כאלה וחבל שככה זה נגמר".

האירועים הקשים שהתרחשו בסיום המשחק לא יעברו על סדר היום והשחקנים צפויים לעמוד לוועדת משמעת כבר בתחילת השבוע. ממגדל העמק נמסר: "אנחנו רואים את המקרה בחומרה, זה לא יעבור בשתיקה. מגדל העמק לא רגילה לכותרות שליליות מהסוג הזה ואנחנו לא ניתן לדברים כאלה לקרות אצלנו בקבוצה".


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מסבנים אותנו
(אוהד: 23:17 30-01-2016)
טוב זה יגמר ב-2 מגשי פיצה וזהו אוי לבושה אבי כהן אתה אלוף בסולחות בכל מה שקשור לילדים שלך שפו ענק שהצלחת להביא את הנרי למצב שהוא בובה על חוט שלום היקר פחות מהשעיה בת שבוע וקנס לכול המעורבים יחשב שהשחקן לפני האדם ולא האדם לפני השחקן שלום בלי פשרות.
2
רפי בוסקילה
(אחד שיודע: 15:33 31-01-2016)
תפסיק להגיב יודעים שזה אתה יבלוף של מאמן אנחנו ננצח ואתם את הלב תואכלו בשם השם נצליח הפועל מגדל העמק בדרך לפליאוף עליון שבט בוסקילה חחחחחח

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?