הפועל עפולה ממשיכה להתחזק: השוער הבכיר, אודי לוי שהחל את העונה שעברה בנצרת עילית ולאחר מכן עבר לקרית אתא-הצטרף השבוע לרשימת הרכש של אלדד שביט בהפועל עפולה המתחדשת.
"היה לנו מאוד חשוב להחתים שוער ברמה גבוהה כי זו אולי העמדה הכי משמעותית בקבוצה", אמר השבוע מאמן עפולה אלדד שביט שכבר החתים בקבוצתו שחקנים בעלי שם דבר בכדורגל הישראלי, כדוגמת אורן פלאש וחיים סילבס. "אני מכיר את אודי באופן אישי. בנוסף לזה שהוא שוער מצוין הוא גם דמות חיובית ואישיות מדהימה שהקבוצה תהנה ממנה".
שחקנים נוספים שסיכמו השבוע בקבוצה הם קובי שריקי, ששיחק בעמדת הקישור של הפועל נצרת עילית בעונה שעברה, והבלם הצעיר בוטרוס עתמה שגדל במחלקת הנוער של נווה יוסף ושיחק בעונה אשתקד בבני טמרה. כמו כן, הקבוצה החתימה את המגן הצעיר של הפועל נצרת עילית, שלו ברוור.
דרוש חלוץ בכיר
במקביל להחתמות האחרונות בקבוצה ממשיכים בחיפושים אחר חלוץ בכיר שיחזק את המערך הקדמי. לעת עתה עלו מספר מועמדים לתפקיד כשאחד מהם הוא שרון גורמזנו, ששיחק בעבר בהפועל אשקלון
והפועל עכו ואף סיים לפני שנתיים כמלך השערים בליגה הלאומית.
"שופכים כסף על רכש-ואיתנו מתווכחים על כמה מאות שקלים"
בגזרת שחקני הבית המצב בעפולה עדיין לא ברור ולא בטוח שכולם ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה. מי שסיכמו בינתיים לעונה נוספת הם יובל שוואט ומתן נחמני שקיבלו שדרוג בשכר. בנוסף, גם החלוץ יותם מלול צפוי לסכם בימים הקרובים-כשעדיין יש בינו ולבין ההנהלה פערים כספיים אך לפי גורמים בקבוצה הפערים הם מזעריים שניתנים לגישור.
"בזמן שההנהלה והמאמן שופכים כסף גדול על שחקני רכש שנמצאים בשלהי הקריירה שלהם ומשלמים להם משכורות שמנות של למעלה מעשרת אלפים שקלים-איתנו הם מתווכחים על כמה מאות שקלים", זעמו השבוע חלק משחקני הקבוצה.
ליאור נפתלי ..לא בטוח כלל שימשיך בעפולה גם בעונה הקרובה (צילום:אורי דוד)
שביט התייחס לטענותיהם של אותם שחקנים: "כל שחקן צריך להסתכל על עצמו. אנחנו מחתימים בקבוצה שחקנים טובים עם רזומה מרשים בליגות בכירות-שמחזיקים בהצעות גבוהות יותר ממה שקיבלו בעפולה ולא רק שחקנים שבאו לגזור קופון-כמו שרבים חושבים".
"לא בטוח שגולדמן ונפתלי ימשיכו בקבוצה"
שני שחקני בית בכירים שלעת עתה מתרחקים מהקבוצה בשל פערים כספיים הם נתנאל גולדמן וליאור נפתלי. לגבי גולדמן, בקבוצה רוצים לשדרג את שכרו אך לא כפי שהוא דורש. באשר לנפתלי, בקבוצה רוצים שהוא יישאר עם אותו חוזה כמו בעונה שעברה אך השחקן דורש תוספת בשכר. המאמן שביט התייחס השבוע לאפשרות שנפתלי וגם גולדמן לא ימשיכו בקבוצה בעונה הבאה ואמר: "יש כרגע פערים כספיים שמונעים את החתמתם לעונה נוספת. אני מעריך את שני השחקנים אך העניין הזה תלוי ועומד מול ההנהלה". עוד הוסיף ואמר המאמן: "הכוונות הרציניות שהיו לנו לגבי השניים התערערו מאז הפגישה עימם ולא בטוח שהם יהיו בקבוצה. זה תלוי בכמה שהם ירדו בדרישותיהם. על כל פנים, אני נערך לאפשרות שהשניים לא יגיעו להסדר עם ההנהלה ולכן כבר מעכשיו התחלתי לבדוק אופציות חלופיות במקומם".
נתנאל גולדמן ,דורש העלאה בשכר כתנאי להשארותו בקבוצה (צילום:אורי דוד)
תגובות
+ הוסף תגובה