מאת: מיכאל וייסרמן | 28.03.16 | 19:36
סוף סוף יש מאמן במרמורק. לפני כחצי שעה פנה יו"ר מרמורק, זורי שעובי, למאמן אלכס ברמכר והודיע לו כי הוא יהיה זה שיאמן את הקבוצה עד לסיום העונה.
ברמכר גדל במחלקת הנוער של מרמורק בגיל 18 החל לשחק במדי הקבוצה הבוגרת במסגרת ליגה א´ (אז הליגה השלישית). בהפועל פתח תקווה הוא החל לשחק בעונת 1991/92, בה גם שותף בגמר הגביע בו ניצחה הפועל את מכבי תל אביב, ושיחק בשורותיה עד לסיום עונת 1993/94.
מהפועל המשיך למכבי הרצליה, שם שיחק שבע שנים עד שפרש, ולאחר מכן המשיך לקריירת אימון תחילה כעוזר מאמן במכבי הרצליה, לאחר מכן היה עוזר מאמן בהפועל רמת גן ובהמשך אימן בהפועל הרצליה והפועל אום אל פאחם ובמחלקת הנוער של הפועל ראשון לציון.
המאמן החדש של מרמורק אמר ל"דאבל פס": "אני שמח לחזור לבית שלי. המטרה להתברג כמה שיותר גבוה בפלייאוף העליון". במועדון ציינו כי החוזה עד לסיום העונה הקרובה עם אופציה לעונה הבאה.
תגובות
+ הוסף תגובה