לשם שינוי, הכל עבר חלק במחזור השני של ליגת החופים. הצופים הורשו להיכנס ובסך הכל ראו את המשחקים כ-1,000 צופים .מחזור לא רע עם 34 שערים ועירוני "קייטרינג היצירה" פ"ת אחת שהתייצבה בראש טבלת בית א' עם מאזן מושלם.

לירון פרטוק מול שחקן של ראש העין. המארחת פתחה בניצחון (צילום שלומי גבאי)
פ"ת שסיימה את המחזור הקודם בנצחון פתחה את המחזור הנוכחי במשחק מול "קאזה דו-ברזיל" אילת שניצחה גם כן במחזור הקודם את אשקלון. האילתים עלו עם הרבה רוח בגבם, לא נבהלו משער יתרון של אפי בסון והשוו עוד לפני סיום השליש הראשון משער של בני סימנטוב ממגרש שלם.
עידו אליהו שעזב רק השבוע את בני אילת השלים מהפך בתחילת השליש השני ,אך האלופה לא ויתרה ושוב היה זה בסון שהשווה ל-2:2. עד לסיום כיכבו שני השוערים, שמעון אבו מפ"ת ונתנאל בן דהן מאילת והקבוצות התייצבו להארכה.
דקתיים בתוכה היה זה גדעון שרביט שמנע דו קרב פנדלים והעניק לפ"ת את שער הזהב וניצחון שני ברציפות.

משה ברנס מחיפה נשמר ע"י מאור פחימה מת"א. משחק קובע לשתי הקבוצות (צילום: שלומי גבאי)
באותו הבית נכנסה חדרה למעגל המשחקים כשפגשה את כפר קאסם העקשנית.
כבר בדקה ה-3 העלה רג'יד באדיר את כפר קאסם ליתרון בפנדל. שתי דקות מאוחר יותר איבד צחי אילוז כדור בחלק המגרש של כפר קאסם, נור סרסור יצא למתפרצת בסיומה קבע 0:2 לכפר קאסם והשאיר את הספסל של חדרה בהלם מוחלט. דקה מאוחר יותר החזיר צחי אילוז את חדרה למשחק. בחלוף 40 שניות היה זה רמי דואני המצויין שקבע 2:2. רג'יד בדיר החזיר את היתרון לכפר קאסם בתחילת השליש השני אולם דקה מאוחר יותר שגה ואפשר לאילוז לכבוש את השני שלו, 3:3. אחמד סרסור החזיר את היתרון לכפר קאסם אולם פנדל מוצלח של דואני השווה בפעם השלישית את התוצאה, 4:4 בסיום השליש השני.
השליש השלישי היה המשך ישיר לסיומו של השני, כאשר השופט שי שטרית כשקבע בעיטת עונשין לאחר ששוער כפר קאסם נגע בידו מחוץ לרחבה ,מאמן כפר קאסם מאמון עמאר לא אהב את ההחלטה השגויה והורחק מהמגרש , דואני ניצל את הבעיטה חופשית וקבע 4:5 לחדרה, עאמר יאתים השווה שוב ל-5:5 ונור סרסור בבעיטה חופשית המשיך את המטוטלת, 5:6 לכפר קאסם. צחי אילוז השווה ל-6:6 לאחר טעות של שוער כפר קאסם.
דקה לסיום נרשם אירוע שנוי במחלוקת. אדיר מעודה מחדרה עמד במקום לשבת על הספסל. השופט, מאיר לוי עצר את המשחק, שלף צהוב למעודה והורה על בעיטה חופשית אותה ניצל עאמר יאתים כדי לנצח עבור כפר קאסם את המשחק.

מאיר לוי (מימין) הכריע את גורל המשחק בין חדרה לכפר קאסם (צילום: שלומי גבאי)
בבית ב' נפגשו ת"א וחיפה לקרב בו כל אחת ידעה כי הוא עשוי לקבוע את הכרטיס לרבע הגמר מהבית. מאור פחימה בנגיחה העלה את ת"א ל-0:1, קובי דנינו השווה בנגיחה מנגד עוד לפני סיום השליש הראשון. אורן פחימה החזיר את היתרון לתל אביבים של אלון מזרחי, אולם פטר אמולה השווה ל-2:2. דנינו השלים מהפך כשהעלה את חיפה ל-2:3 אך שער נדיר של מתן אוכמן מרחוק השווה ל-3:3. 45 שניות מאוחר יותר עשה אוכמן מהפך משלו כשהעלה את ת"א ל-3:4. חיפה לא ויתרה ומשה ברנס קבע 4:4. המילה האחרונה במשחק הייתה של אורן פחימה שהוכשל ובפנדל קבע 4:5 והעניק את הניצחון לת"א.

יניב סבג (בצהוב) במאבק עם עאמר יאתים. כפר קאסם הממה את חדרה (צילום: שלומי גבאי)
את היום חתמה המארחת, נתניה שנכנסה אף היא למעגל המשחקים ופגשה את ראש העין.
לאחר כמעט שליש שלם של גישושים העלה לוי את נתניה ליתרון. מושיקו אסולין השווה עם פתיחת השליש השני אך משה נקש החזיר לנתניה את היתרון. דקל כהן אמנם הצליח להשוות אך עד לסיום שלטה נתניה ללא עוררין בדרך לניצחון החשוב.

אוהדות שהגיעו למשחק. לשם שינוי הפעם נכנס קהל (צילום: שלומי גבאי)
תגובות
+ הוסף תגובה