שער הדרום: אסף רז ורון למל לקחו את קבוצתם לגמר הפלייאוף
למל (מימין) ורז (שקד מורג ורפי נחמיאס)
מאת: מיכאל וייסרמן | 07.05.16 | 15:14
בניגוד לציפיות כפר קאסם והפועל אזור עלו לגמר הפלייאוף לאחר תצוגה גדולה של שני השוערים שכעת יפגשו זו מול זו בגמר הפלייאוף. רז: "ידעתי שבפנדלים ננצח". למל: "שמח שנפל בחלקי לעצור פנדל"
דרמה גדולה התרחשה אתמול (ו׳) במחוז הדרומי כאשר מועדון ספורט כפר קאסם עברה את ׳קביליו׳ יפו ואילו אזור עשתה את הבלתי ייאמן מול נסה ציונה.
שתי הקבוצות הגיעו למשחק הזה כאשר היתרון הוא דווקא ליריבותיהן, ובכל זאת עלו לגמר הפלייאוף דרך בבעיטות הכרעה שהוכרעו בעיקר בזכות שני השוערים של הקבוצות, אסף רז מכפר קאסם ורון למל מאזור.
שוער כפר קאסם, אסף רז, אמר בסיום: "היה משחק קשה מול קבוצה מצוינת אבל נתנו את הנשמה. בפנדלים ידעתי שננצח, אותה תחושה כמו לפני הפנדלים מול שעריים כאשר שיחקתי בכפר סבא ומודה לאולהים שנגמר כמו שזה נגמר במשחק של כפר סבא".
גם שוער הפועל אזור, רון למל, לא הצליח לעצור את האושר: "כרגע ההרגשה מעולה. שמח שנפל בחלקי לעצור פנדל, גם שם צריכים הרבה מזל וב"ה היה לי. רק עברנו שלב ויש עוד משחקים שמתוכננים לשבוע הבא".
כפר קאסם תארח את אזור בגמר הפלייאוף שייערך ביום שישי וככל הנראה באצטדיון וינטר.
תגובות
+ הוסף תגובה