ימשיך או לא? איפרגן (ארנון לוי)
מאת: קובי פורטל | 11.05.16 | 08:51
מנכ"ל העירייה, שלום זוזוט, ומחזיק תיק הספורט, יוסי פורטל, ערכו ביום שני ישיבת סיכום יחד עם יו"ר הקבוצה, הנרי איפרגן. ההחלטה על זהות היו"ר הבא תתקבל לאחר שיחה נוספת עם ראש העיר בה יובאו כל הממצאים
לאחר סיום עונה כושלת, התכנסו ביום שני האחרון נציגי עיריית מגדל העמק יחד עם היו"ר ודנו על העונה שעברה שהוגדרה ככישלון הן מבחינה מקצועית והן מבחינה ניהולית.
בחודשיים האחרונים עלתה לאוויר השאלה האם הנרי איפרגן, יו"ר הקבוצה, ימשיך בתפקידו גם בעונה הבאה. בשיחה שהתקיימה היום דנו גם בסוגייה זו כאשר בעירייה ביקשו הבהרות על מספר נושאים ביניהם חובות שעדיין לא נסגרו, גרעון שהצטבר בסיום העונה ומספר תקריות מבישות שאירעו במהלך השנה אשר יצרו שם רע למועדון.
לשאלה זו עדיין לא נמצאה תשובה. נציגי העירייה יפגשו פעם נוספת, הפעם עם ראש העיר אלי ברדה, ובפגישה זו יובאו בפניו סיכומי הפגישה וההמלצות של מנכ"ל העירייה ומחזיק תיק הספורט כאשר ההחלטה תתקבל מיד לאחר מכן ע"י השלושה.
יחד עם זאת, עלה גם הנושא של זהות המאמן. שלום לוי, שהגיע כמחליפו של רפי בוסקילה, אמנם השאיר את הקבוצה בליגה אך עדיין לא ברור אם ימשיך לעונה נוספת, וזהותו של מאמן הקבוצה תקבע רק לאחר מינוי היו"ר שיעלה בפניי חברי ההנהלה, שיקבעו בהמשך, ומחזיק תיק הספורט את המועמדים הראויים למשרת המאמן.
תגובות
+ הוסף תגובה