הישאם חלומי: "זה יותר מתוק מעלייה"

נשארו בליגה בדקה המאה. שחקני אלהנדה נצרת (אתר פאנט) נשארו בליגה בדקה המאה. שחקני אלהנדה נצרת (אתר פאנט)
מועדון הכדורגל אלהנדה נצרת סיימו את העונה הסדירה במקום ה-12 אבל לא ציפו כי רק שער בדקה המאה יציל את הקבוצה מירידה לליגה ג'. בעונה הבאה מקווים בקבוצה לא לדרדר למאבק התחתית.

סוף טוב הכול טוב, כך מגדירים את העונה בקבוצת מועדון כדורגל אלהנדה נצרת.

הקבוצה שהייתה במרכז הטבלה התדרדרה לקראת סיום העונה לתחתית ואף הסתבכה בפלייאוף התחתון בליגה ב'. נצרת, שהייתה הקבוצה בעל הספיגות הרבות ביותר פרט לבית"ר כפר כנא שסיימה את העונה במקום ה-15, הפסידה בחצי גמר הפלייאוף התחתון לאותה כפר כנא והגיעה למשחק על כל הקופה מול ביר אל מכסור.

לאחר 90 דקות מאופסות לבסוף הצליחה הקבוצה לכבוש שער ניצחון בדקה המאה על ידי החלוץ הישאם חלומי שגם הורחק חמש דקות מאוחר יותר. חלומיש הגיע לקבוצה בינואר ממכבי שפרעם מליגה ג' שאף עלתה לליגה ב' בסיום העונה, היה למעשה זה שהציל את הקבוצה מנצרת מירידה לא רק בזכות שער הניצחון מול ביר אל מכסור אלא גם בזכות שבעה שערים במהלך חצי עונה.

חלומי אמר: "עזבתי את שפרעם בתקופת העברות במטרה להשאיר את אלהנדה בליגה ואני שמח שעשינו זאת. מבחינתי שער הישארות בליגה יש לו טעם יותר מתוק משער עלייה בליגה ג'. אני מאוד מרוצה בנצרת וחושב שהמצב שלנו בטבלה לא שיקף את היכולת שלנו. יש כאן תנאים טובים ואני מאוד שמח בשביל כולם שנשארנו בליגה. אני מקווה שהעונה הבאה תהיה טובה יותר ונסיים במקום גבוה יותר".

 

תגובות

+ הוסף תגובה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?