עוז יפרח, עידן חג'ג', יוסי אסייג ועידו לוי חתמו בהפועל מרמורק

עוז יפרח במעמד החתימה עוז יפרח במעמד החתימה
פרסום ראשון: לאחר הצטרפותו של השוער עידו לוי גם הבלם והחלוץ מהרצליה וקשרה האחורי של אזור יהיו חלק מהפועל מרמורק בעונה הבאה ויחזקו את הסגל של ארז בנודיס. עומרי אטיה צפוי לחזור

הפועל מרמורק ברצף החתמות מסחרר. עוז יפרח, בלמה של הפועל הרצליה, חתם בהפועל מרמורק ויחזק את החלק האחורי של ארז בנודיס.

ליפרח מצטרף עידו לוי שחתם מוקדם יותר. לוי שיחגוג בחודש הבא 35 שיחק ב-3 השנים האחרונות במדי הפועל הרצליה מליגה א׳ צפון אליה הגיע מהפועל עפולה עמה עלה לליגה הלאומית. בשנים ששיחק בהרצליה היה השוער אחד משחקני המפתח של המועדון מהשרון, אך לא הצליח להגיע עמו להישגים.

עידו לוי במעמד החתימה
השחקן השלישי שחתם היום (ו׳) באופן רשמי הוא עידן חג׳ג׳. הקשר האחורי בן ה-26 שיחק בעונה שעברה בהפועל אזור ואך הפסיק לשתף פעולה עם ארז בנודיס בתחילת העונה במכבי שעריים.

עידן חג'ג' במעמד החתימה
אם חשבתם שזה נגמר? אז טעיתם. גם יוסי אסייג, החלוץ ששיחק אף הוא בהפועל הרצליה בעונה החולפת, חתם בהפועל מרמורק.

יוסי אסייג במעמד החתימה
צירופם של הארבעה למרמורק ישדרג ללא ספק את הסגל של ארז בנודיס. בנוסף לאלה, המגן עומרי אטיה אמור גם הוא לחזור לקבוצה.


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
ברוכים הבאים
(מרמורקי: 21:56 10-06-2016)
2
הביתה לנס ציונה והלך לקבוצה מתחרה ? בכל מקרה, החתמות מעולות למרמורק.
3
מברוק למרמורק על העליה
(שערוקי: 07:13 13-06-2016)
תוך חודש חודשיים הכל מתפרק שם

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?