עכשיו זה רשמי: דורון רוזנקוביץ' וארנון טמיר חתמו בקביליו יפו
עכשיו זה רשמי. רוזנקוביץ' (רולנדי ברנשטיין)
מאת: מיכאל וייסרמן | 17.06.16 | 00:24
כפי שפורסם לפני שבועיים ב"דאבל פס" כבר אז הגיעו אנשי יפו ושוער מכבי שעריים מהעונה האחרונה לסיכום והערב הוציא המועדון הודעה רשמית. אלעד כהן הוזכר כמועמד לקבוצה. גם קשר שיכון המזרח חתם בקבוצה
מכבי קביליו יפו הוציאה לפני דקות הודעה רשמית כי שוער מכבי שעריים דורון רוזנקוביץ' יהיה שוער הקבוצה בעונה הקרובה. השוער נחשב לשוער הטוב בליגה כבר שנים רבות וקבלן עליות ולכן הצטרפותו היא הצהרת כוונות של המועדון ושל המאמן אורי קרגולה.
רוזנקוביץ' צפוי לשמש גם כמאמן שוערים של מחלקת הנוער. "הבאנו את השוער הטוב בליגה ואין מה להוסיף" אמרו בקביליו יפו.
במועדון סיפרו כי הקבוצה אף מחזרת אחר חלוץ בכיר ושמו של אלעד כהן הוזכר כמועמד. גם קשר שיכון המזרח ארנון טמיר חתם בקבוצה. טמיר היה מנקודות האור הבודדות בעונה האחרונה ויהיה חלק מהקבוצה המעניינת של אורי קרגולה.
תגובות
+ הוסף תגובה