מאת: מיכאל וייסרמן | 29.06.16 | 13:50
היורדת הטרייה התחילה היום (ד') באופן רשמי את ההכנות לקראת העונה הקרובה בליגה א' כאשר מינתה את שי מאור למאמן הקבוצה.
מאור נבחר בין מועמדים רבים בעיקר בשל הצלחותיו בשנים האחרונות הפועל אזור, נס ציונה וגם לאחר שהשאיר את בית"ר כפר סבא בליגה א'. כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס" ביום שישי כבר אז נפגש לראשונה יו"ר יבנה עם מאור ולאחר משא ומתן כספי הגיעו הצדדים על התקשרות בעונה הקרובה.
מאור אמר לאחר החתימה: "אני שמח וגאה להגיע למועדון גדול כמו מכבי יבנה ואעשה הכל כדי להוביל את הקבוצה להצלחות. הקבוצה תבנה משחקנים עם מחויבות למועדון, חדוות משחק בחשיבה התקפית- בעונה הבאה מכבי יבנה תהיה קבוצה כזו".
תקציב הקבוצה אמור לעמוד על כ-600 אלף שקלים אבל ביבנה מאמינים כי ההיכרות של מאור עם הליגה תביא לכך שהמאמן יידע ללכד את השחקנים הנכונים ולהוביל את הקבוצה לפלייאוף העליון.
תגובות
+ הוסף תגובה