עומרי אטיה חתם בהפועל מרמורק

חוזר הביתה. אטיה במעמד החתימה חוזר הביתה. אטיה במעמד החתימה
פרסום ראשון: לאחר משא ומתן ארוך הגיעו ראשי מרמורק לסיכום עם המגן שחוזר לקדנציה נוספת תחת ארז בנודיס. ישלים חלק אחורי חזק יחד עם השוער עידו לוי והבלמים שחף הלמן ועוז יפרח

המגן עומרי אטיה חתם באופן רשמי בהפועל מרמורק.

לאחר שבעונה שעברה עבר אטיה למכבי שעריים, חוזר המגן לצד האדום של העיר רחובות וישתף שוב פעולה עם המאמן ארז בנודיס.

הקדנציה של אטיה בשעריים הייתה קצרה ובמהלך חודש ינואר עבר השחקן לנס ציונה, שם נפצע ולא הצליח לחזור לעצמו עד לסיום העונה.

במרמורק מקווים כי הפציעה כבר מאחורי המגן והוא יחזור לכושרו הטוב מלפני מספר שנים. אטיה ישלים חלק אחורי מרתק עם השוער עידו לוי והבלמים עוז יפרח ושחף הלמן שחתמו לאחרונה בקבוצה המחודשת מרחובות.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
שחקן שעבר זמנו
(אבי: 21:59 18-07-2016)
נראה כמו הגנה של ליגת הותיקים
2
איחוד בין מרמורק לשעריים
(שערוקי - מרמורקי : 23:24 18-07-2016)
לאור ההחתמות של מרמורק בחיזוק שחקני שעריים הבינוניים שלא תרמו/שותפו לעלייה ככה בנודיס לא עולים ליגה וחבל ששוב אתה לא יודע לנהל תקציב גדול ברכישת שחקנים מתאימים. אטיה - ים חורים בהגנה, יפרח - מהיר כמו צב , בן שושן - פצוע כרוני והשאר חזרו מהוותיקים .
3
מאחל לכם חדר הלבשה שקט
(למה סגל לא מחייך: 13:07 19-07-2016)
4
DDDDD
(DDDD: 14:07 21-07-2016)
האני שאהין קשרה של הפועל מרמורק החל להתאמן בעירוני נשר העולה הטרייה ללאומית ממחוז הצפוני תודה למרמורק ובהצלחה בנשר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?