אחרי פגרת קיץ ארוכה וממושכת שכללה בעיקר אי ודאות סביב נושא האיחוד עם אחווה עראבה ובית שאן-בגלבוע סוף סוף התבהרו העניינים לאחר שנודע באופן רשמי כי בעונה הקרובה הקבוצה תשחק בליגה א' ללא איחוד עם קבוצה נוספת.
בשבוע האחרון הקבוצה של פליקס נעים חזרה להתאמן במגרש המוכר והאהוב על השחקנים בגוש יעל. עד כה, השמות הבולטים שחתמו בקבוצה בנוסף לשחקני הסגל מהעונה שעברה הם עומרי אלון, רן גוזלן, אבי דנן, שי דהן וזיו סויסה. כאשר במקביל ראשי הקבוצה מבהירים כי שחקנים בכירים נוספים צפויים לחתום במועדון.
בינתיים, בגלבוע עושים מאמצים כבירים להחזיר לשורות הקבוצה את מלך
פליקס נעים ועומרי אלון. בגלבוע מכוונים גבוה
השערים של הקבוצה בעונה שעברה, יניב דרעי שחתום כרגע בג'ת אלאהלי. כמו כן, מתכוונים לצרף חלוץ בכיר-כשאחד המועמדים שכרגע עומד על הפרק הוא אקס הפועל עפולה יקי ויצמן. בנוסף, באסי לא פוסלים גם את הצטרפותו של הקשר כפיר ליבוביץ'- עימו מתקיים מזה תקופה ארוכה מו"מ סביב נושא השכר הגבוה שהקשר דורש.
"אנחנו הולכים לבנות קבוצה לעלייה", כך אמרו השבוע בהנהלת אסי גלבוע, "כרגע יש לנו חוליית הגנה מצוינת ואנחנו צריכים להביא חלוץ בכיר ואולי עוד שני קשרים. אחרי שנסיים את ההחתמות תהיה לנו קבוצה אטרקטיבית שתיתן פייט רציני מאוד לעפולה במאבק על העלייה לליגה הלאומית".
המאמן פליקס נעים, לעומת זאת, נשמע פחות נלהב ולא ממהר לצאת בהצהרות עוד לפני שהחלה העונה: "יש לנו קבוצה טובה אך מוקדם לדבר על עלייה. השאיפה שלנו היא קודם כל לסיים את הסיבוב הראשון בין שלושת המקומות הראשונים ואולי לאחר מכן לחזק את הקבוצה בעוד כמה שחקנים במטרה לעלות ליגה", סיכם המאמן.
תגובות
+ הוסף תגובה