קובי דג'אני סיכם בהפועל מרמורק

חוזר ללבוש אדום. דג'אני (ערוץ הספורט) חוזר ללבוש אדום. דג'אני (ערוץ הספורט)
הקשר ששיחק דקות מועטות במ.ס אשדוד בעונה החולפת, סיכם באופן רשמי ויחתום לאחר תשעה באב

הפועל מרמורק ביצעה היום (ו') את אחת ההחתמות המעניינות ביותר של העונה הקרובה כאשר צירפה לשורותיה את הקשר קובי דג'אני.

השחקן, בן ה-32, היה נחשב לפני חמש שנים לאחד הקשרים הטובים בליגת העל כאשר בעונת 2010/11 חתם במכבי נתניה והיה בין המצטיינים והוביל את הקבוצה לפלייאוף העליון ולחצי גמר גביע המדינה. מאז אותה עונה התקשה דג'אני לבוא לידי ביטוי למרות שחתם בנתניה לארבע עונות, ועזב אותה אחרי שנתיים בעונה שנתניה ירדה לליגה הלאומית.

לאחר מכן עבר להפועל באר שבע שם לא הצליח למצוא מקום של קבע בהרכב הראשון ועזב לאחר עונה אחת לטובת הפועל חיפה. גם בכרמל דג'אני לא הפך לשחקן מוביל והאחרון חזר לקדנציה נוספת במועדון ספורט אשדוד בליגה הלאומית.

בקבוצה של ג'קי בן זקן דג'אני לא מצא את מקומו ובעונה האחרונה שותף רק בחמישה משחקי ליגה כאשר המשחק האחרון היה אי שם בתחילת חודש ינואר. במרמורק סיפרו כי היו חלוקים בהגעתו של הקשר כאשר מצד אחד מדובר בשחקן מנוסה שעבר עונות רבות בליגת העל ומצד שני לוקה בכושר המשחק מה שיכול להקשות עליו בפתיחת העונה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
למה לא כתבתם שזו החתמה
(מירו: 16:54 12-08-2016)
שוברת שיוויון ?!
2
ש.ש.ש
(ינקו: 21:48 12-08-2016)
קובי דג׳אני בכושר טוב זה ש.ש.ש שחקן שובר שיוויון , איתו מרמורק הופכת למועמדת הכי רצינית לעלות ליגה , ארז בנודיס מאמן מצויין ובנאדם נפלא ומגיע לו נחת והצלחה. יאללה מרמורק , השנה אחת מהשתיים תעלה, מרמורק או כפר שלם
3
מגדילים את מושבת הזקנים
(הברבור: 10:48 13-08-2016)
אני לא מבין את ארז בנודיס והנהלת מרמורק.עוד זקן שלא שיחק בשנים האחרונות כבד ושמן. במקום להחתים שחקן דינאמי . בנודיס אתה פשוט כישלון
4
שינו זוארץ אייל גולן וסגל
(הפרלמנט: 10:54 13-08-2016)
תתעוררו,בנודיס עושה מכם צחוק.תראו איזה שחקנים הוא מחתים-חברים וזקנים או צעירים שלא עשו כלום.אנחנו צריכים לעלות ולא להעביר עונה.תתעוררו,חבל על העונה,הוא לא האיש הוא לא האיש הוא חלש חלש חלש בני יפו זה לא המדד הפסדנו לכפר שלם שם צריך לנצח הוא חלש חלש
5
מה הוא עושה לנו הבנודיס הזה
(מרמורקי בדם: 11:03 13-08-2016)
הנהלה יקרה בנודיס לא יודע לבנות קבוצה-חברים,זקנים וצעירים חלשים שבקושי שיחקו.כפר שלם מחתימים שחקנים שוברי שיוויון כמו שעריים וככה עלו. הוא עושק אותנו הבנודיס הזה ופועל תחת לחץ וכבר מזיע ונבהל מכפר שלם. לא חוכמה להביס חלשים נגד הכפר הפסדנו ????
6
התקדמת יפה בקריירה
(יהלום: 15:23 13-08-2016)
יא שחקן פח אשפה, איפה הברך?
7
כמה קשרים יהיו בהרכב
(אבי: 23:59 13-08-2016)
15 קשרים בקאדר

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?