עופר עיני שובר שתיקה
מאת: מערכת דאבל פס | 24.08.16 | 12:14
שנתיים לאחר שנכנס לתפקידו כיו"ר ההתאחדות לכדורגל הגיע עופר עיני לאולפני ה"ריאדה אל חמיסה" בערוץ הספורט לראיון טלוויזיוני ראשון. עיני דיבר על הכל בצורה חופשית, גלויה ומרתקת
עופר עיני, יו"ר ההתאחדות לכדורגל, שומר על שתיקה מוחלטת משך שנתיים מאז החל לכהן בתפקיד זה. השבוע החליט עיני לשבור שתיקה בראיון מיוחד לתכנית "ריאדה אל חמיסה" ששודרה ביום רביעי האחרון.
בראיון דיבר עיני על הכל, חושף את משנתו, מקרוביו ומחשבותיו לעתיד. עיני דיבר על חיים רביבו, אבי לוזון, אלי טביב, אלישע לוי, מצב הכדורגל, התשתיות וכמו כן על עמדתו החד משמעית ולפיה קבוצות הכדורגל יחלו להחזיר את הכספים שניתנו להם בניגוד לדין, ושהובילו לגרעון חסר התקדים בקופת ההתאחדות לכדורגל.
בין היתר, אמר עיני במהלך הראיון: "בהתאחדות לא יהיו קיצורי דרך ולא עיגולי פינות, אבל ההשקעה של המדינה בכדורגל חייבת לגדול ולהיות שווה בכל המגזרים". באשר לבית הדין עמדתו הייתה נחרצת: "לטוב ולרע לעולם לא אתערב בהחלטות בתי הדין".

בנוסף, עיני התייחס בהרחבה על הניסיונות של הרשות הפלסטינית ושל יו"ר ההתאחדות, ג'בריל רג'וב, להוביל להדחתה של ישראל מהמסגרות של פיפ"א: "גבולות מדינת ישראל לא יקבעו בפיפ"א ואני אוודא זאת", אמר עיני שהתחייב על כך שהקבוצות בקעת הירדן, אליצור יהודה, גבעת זאב, מעלה אדומים, הפועל אורנית ובית"ר אריאל, ימשיכו לפעול כרגיל במסגרת ההתאחדות לכדורגל ולשחק אך ורק במגרשן הביתי".
בתכנית סיפר עיני על הסניף החדש שתפתח ההתאחדות לכדורגל בנשר, כמו גם על הסיוע שהוא מתכנן לקבוצות של הליגות הנמוכות בנושא השיטור והאבטחה.
צפו בתכנית המלאה:
תגובות
+ הוסף תגובה