עומר בוארון ושלומי בן עשור שחקני "רובי שפירא" (עדי מלול)
מאת: מערכת דאבל פס ערוץ הספורט | 30.09.16 | 08:08
המחזור השלישי בליגה א' מבטיח משחקים חמים ומרתקים במיוחד. רז זהבי מחכה לכם באולפן יחד עם מיטב השדרים לקראת שלוש שעות שידור משובחות ומרתקות
המחזור השלישי בליגה א' והמחזור השני בליגה ב' יעמדו במרכזה של "שישי ושערים", תכנית הרדיו של ערוץ הספורט. במחוז הדרומי של ליגה א' תארח היורדת מהלאומית מכבי יבנה שפתחה את העונה בצורה מגומגמת, את כפר שלם החזקה, המרשימה והעשירה. כפר קאסם תצא למושב תומר לפגוש את בקעת הירדן ואילו הפועל מרמורק, הצלע השלישית של הקבוצות הגדולות, תצא למשחק חוץ קשה מאוד באזור. מכבי 'קביליו' יפו וקריית גת ייפגשו לקרב המאכזבות והמושפלות של המחזור הקודם. שיכון המזרח תארח את בית"ר כפר סבא, הוד השרון את נס ציונה המגמגמת. הכח תשחק מול מחנה יהודה ודימונה תארח בביתה את אורתודוכסים יפו שמגיעה למשחק לאחר ניצחון גדול בדרבי.
במחוז הצפוני תארח "רובי שפירא" חיפה את הפועל הרצליה. בית שאן, שכמו רובי שפירא צברה את מלוא הנקודות בשלב זה, תארח את מכבי דליית אל כרמל. הפועל חדרה תשחק מול כרמיאל/צפת המפתיעה וצעירי כפר כנא תארח את קריית אתא עם מאמנה החדש אבי סבג. צור שלום תשחק מול הפועל כפר כנא החלשה, הפועל איכסל תארח את טבריה המאכזבת, טירה תשחק בביתה מול מגדל העמק ואסי גלבוע הקורסת תשחק מול הפועל באקה אל גרבייה שתשאף רק לעבור את המשחק מבלי שמאמנה צחי אילוז יורחק פעם נוספת מהקווים וישבור שיא עולמי חדש בהפרות משמעת.
התכנית תעקוב גם אחרי משחקי צמרת בליגה ב' ובמוקד אור יהודה שתשחק מול הפועל חולון צפרירים "יניב". ערב פתיחת העונה הוגדרו השתיים כקבוצות החזקות ביותר העונה בליגה.
רז זהבי כבר מחכה לכם באולפן ומיטב שדרי התוכנית פרוסים במגרשים השונים ברחבי המדינה בכדי לשדר לכם את כל השערים, האירועים, ההתפתחויות והפרשנויות בשלוש שעות חמות ומרתקות במיוחד של כדורגל ישראלי טהור ומזוקק.
תגובות
+ הוסף תגובה