סלובודן דראפיץ' שוקל את המשך דרכו במכבי נתניה

נפגע מהדברים. דראפיץ' (ערוץ הספורט) נפגע מהדברים. דראפיץ' (ערוץ הספורט)
פרסום ראשון: המאמן נפגע מדברים שכתב הבעלים אייל סגל באתר האוהדים נגד הצוות המקצועי והשחקנים. דראפיץ': "אני מתכוון לנהל עם סגל שיחה קשה בנושא. אם אני הבעיה, אני מוכן ללכת"

האם מכבי נתניה בדרך לטלטלה דווקא לאחר פתיחת עונה מצוינת בליגה הלאומית? מאמן הקבוצה, סלובודן דראפיץ' שוקל את המשך דרכו במועדון, זאת בעקבות דברים חריפים וחסרי תקדים שכתב הבעלים אייל סגל באתר האוהדים שנחשפו אתמול (שישי) לראשונה בערוץ הספורט במחצית של משחקי הליגה הלאומית.

בין יתר הדברים כתב סגל לאחר המשחק החלש של הקבוצה מול עירוני נשר: "במידה והייתי אוהד נטו (בלי קשר לבעלות). הייתי פותח פוסט פרי עטו של "האוהד המודאג". שם הייתי מעלה מספר שאלות כפירה ושוחט לא מעט "פרות קדושות" שהגיע הזמן לשחוט לפני שיהיה מאוחר מדי. נכנס הכי חזק "בשובתים איטלקית" (גם אם לא התכוונו לשבות). נכנס באלו שחזרו לשחק בשיטת "מצליח" (בעיטה בתקווה לחזרתו של לארי קאיודה). מושיב על הספסל או ביציע את כל מי שבטוח ש"השמש זורחת לו מהתחת", בלי קשר למעמד/גיל/תפקיד".

הפוסט שכוון ישירות לשחקנים ולצוות המקצועי הימם את דראפיץ', שנחשב לאחד המאמנים המוערכים בכדורגל הישראלי. המאמן מתכוון לקיים עם הבעלים פגישה דחופה בנושא. במידה וסגל לא יתנצל או לחילופין לא יבין את הטעות שבעצם כתיבת הדברים, דראפיץ' עלול להודיע על סיום דרכו במכבי נתניה.

הפוסט שפורסם על ידי סגל
מקורב למאמן: "דראפיץ' פגוע על עמקי נשמתו והוא ניתק כל קשר לאחר פרסום הדברים בערוץ הספורט. מי שמכיר אותו יודע שסלובו לא צפוי והמאמן יכול לשבור את הכלים. מה עוד שהפך לאחד המאמנים המבוקשים והמוערכים בכדורגל הישראלי. סלובו ושי ברדה הם אלה שהצליחו לשקם מקצועית את המערכת, ועל פי פתיחת העונה והנקודות שצברה, מכבי נתניה צריכה להיות במקום הראשון אם לא 9 הנקודות שהורידו לה. סלובו שולט בחדר ההלבשה, יש לו חדר הלבשה בריא והאימונים ברמה גבוהה. לא מובנת הפאניקה לאחר שבוע אחד שלקבוצה לא הולך. אם סגל שכח שהוא הבעלים ואם הוא מתנהל ומתנהג כמו אחרון האוהדים, סלובו יידע להסיק את המסקנות".

עוד לפני פרסום הפרשה בערוץ הספורט, דראפיץ' התייחס ואמר: "אני מתכוון לדבר עם סגל על הנושא. אני בכלל לא מבין מאיפה הדברים האלה באו שלא לדבר על תוכן הדברים שפוגע בי, בשחקנים ובקבוצה. אם אני הבעיה, אני מוכן ללכת כבר היום. אף אחד לא עושה לי טובה. ברור שלא אעבור על הדברים לסדר היום, אבל גם חשוב לי שבראש ובראשונה הדברים לא יחלחלו לקבוצה ולשחקנים לקראת המשחק החשוב מול מכבי הרצליה ביום שני".

הבעלים, אייל סגל, אמר בתגובה: "אני לא חוזר בי ואני שמח שהדברים הגיעו וחלחלו למי שצריך בקרב השחקנים. דראפיץ' יודע את דעותיי. אני אומר לו אותם כך שבדברים שלי אין כל חדש ואני לא מבין על מה המהומה והרעש. אני מאוד אוהב את דראפיץ' ויש לנו צוות מקצועי מצוין שיהיה איתנו עוד הרבה שנים. כבר בתחילת הדרך אמרתי שאני לעולם לא אגיד את מי אני רוצה בקבוצה, אבל אגיד את מי שאני לא רוצה. בנתניה ישחקו כדורגל חיובי ורק שחקנים שרוצים לרוץ ולהשקיע ולא כאלה שעושים טובה שעומדים במגרש. לא יקרה כלום אם הם ימצאו את עצמם על הספסל או ביציע".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מהומה על לא מאומה
(גוזמאים: 10:16 29-10-2016)
2
כנראה שלא ספרת עד 1000
(רחובותי: 10:27 29-10-2016)
סגל, כנראה לא ספרת עד 1000. יש לך מאמן מצוין. גם אם משחק3 אחד היה לא כל כך טוב - אין בכך סיבה לשבור את הכלים (האם ברצלונה הגדולה היא גדולה בכל משחק? תיקח את עצמך בידיים ותספור עד מיליון.
3
אייל סגל התותח
(יהלום: 11:46 29-10-2016)
אייל סגל התותח תמשיך בדרך שלך ואל תראה אף אחד ממטר!!! אתה הבעלים ואתה האוהד מספר1 של המועדון הגדול והמפואר שלנו וכל האוהדים מאחוריך!!! לפעמים צריך להעיר את כל המערכת כולל המאמן והשחקנים שכולם יהיו בפוקוס וממוקדי מטרה עליה לליגת העל בסוף העונה!!!
4
תיפגש עם סגל ותבהירו דברים דרוש יציבות
5
זהבי, תפסיק לערבב
(שרגא: 12:48 29-10-2016)
איל סגל כתב על שחקנים ולא על צוות מקצועי. סלובו יודע את זה. אין דבר שאיל סגל כתב, שאיננו נכון.
6
מאוד מוזר כי הקבוצה די מצליחה
7
אייל סגל
(יהלומים לנצח: 15:05 29-10-2016)
יאללה נתניה יאללה אימפריה!!! האימפריה עוד תחזור ובגדול!!! אייל סגל כל האוהדים מאחוריך ואתה יודע טוב מכולם מה צריך לעשות במועדון הגדול שלנו,יאללה נתראה ביום שני באיצטדיון "היהלום".
8
סגל - דראפיץ
(יהלום בנשמה: 16:53 29-10-2016)
אייל סגל וסלובו דראפיץ 2 אנשים שמכבי נתניה בלב ובנשמה שלהם!!! אייל שהוא האוהד מספר1 שירד מהיציע להציל את המועדון שלנו,סלובו שחקן עבר שאוהב ואוהד את מכבי נתניה,גר בנתניה ונתנייתי גאה!!! פגישה משותפת והכל מסתדר ב-5 דקות!!! טובת המועדון מעל הכל!!!!!!!
9
סגל לך הביתה או שב בשקט
(מתון: 17:33 29-10-2016)
אדון סגל אם אתה חושב שקנית את הקבוצה זה נותן לך זכות על האוהדים יש לך טעות שתדע שפתחת חזית איתי ואני יודע לסחוב איתי אוהדים רבים.אתה בושה למועדון תחזור ליהיות אוהד מקלדת ותיסתום את הפה תן לקבוצה להמשיך כי אתה רק עושה רע לקבוצה יאפס.
10
הנה עוד בעלים שעלה לא הש ת ן לראש
(פסיכולוג כליני: 18:27 29-10-2016)
אתה גורם לנזק ואתה תהיה אחראי לתוצאות.
11
או שאתה אוהד או שאתה בעלים בלי משחקי אם,הרי אמרת הכל בפוסט אדון סגל
12
סגל צודק
(סגל: 22:44 29-10-2016)
הוא משקיע כסף לא יכול להיות שנתניה תפסיד נקודות נגד נשר דרפיץ צריך להסיק מסקנות ולהתפטר דרפיץ תתפטר כל מאמן אחר יצליח טוב ממך
13
14
על מה הבכי ?
(ליאור: 20:10 30-10-2016)
השחקנים שיחקו חרא גם נגד רמת גן וגם נגד נצרת וסלובדאן במקום לאיים תעיר אותם לסגל יש זכות להגיד ולרשום מה שהוא רוצה הוא הבעלים ומשלם לכם משכורות ולא שתבכו אלא שתשחקו

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?