פרדי צרפתי: "ההתנהלות של כפר סבא שכונתית"

עוזב בפעם השנייה. צרפתי (מיכה פישנזון) עוזב בפעם השנייה. צרפתי (מיכה פישנזון)
בהמשך לפרסום אתמול ב"דאבל פס", החליט המאמן לעזוב את הקבוצה בפעם השנייה בשנתיים האחרונות כשהפעם הוא זועם: "סוסן מוקף ביועצי אחיתופל. הבאתי עוזר מאמן ודני סויסה לא יכל לסבול את זה"

כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס", מיד לאחר סיום המשחק בו הפסידה בית"ר כפר סבא להפועל בקעת הירדן, ביקש מאמן הקבוצה פרדי צרפתי להתפטר. במהלך סוף השבוע עוד ניסו גורמים בקבוצה להשאיר את המאמן, אך לבסוף הוחלט על פרידה.

בשיחה בלעדית עם "דאבל פס" התייחס צרפתי לדברים ואמר: "הגעתי לקבוצה וכל ההנהלה ידעה על השינויים הגדולים שעברנו בסגל. הקבוצה נבנתה בהתאם לתקציב שהעמידה ההנהלה. מדובר בקבוצה חדשה לחלוטין והתהליך לוקח זמן. גם אני מאוכזב מהתוצאות, אבל ברוב המשחקים שיחקנו מצוין".

צרפתי המשיך: "אין לי טענות למקסים סוסן אבל הוא מוקף ביועצי אחיתופל. חוץ ממנו ההתנהלות של כפר סבא שכונתית. הבאתי העונה עוזר מאמן ודני סויסה זז הצידה והוא לא יכל לסבול את זה. אני מבחינתי עשיתי את המקסימום ועדיין מאמין בקבוצה ובטוח שהשחקנים שישנם עוד יביאו תוצאות".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כנסו
(שחקן: 18:52 30-10-2016)
למה מה אתה מאמן.?אתה בושה לאיגוד המאמנים. ומה שנתנו לך ההנהלה לא תקבל בשום מקום. אתה גם נוכל גדול לך בשקט תעשה טובה לעצמך
2
שיא עולמי
(גיניס: 08:03 31-10-2016)
אימן 9 מחזורים-מונה לתפקיד 3 פעמים- פוטר 3 פעמים
3
דני
(יוסי: 08:46 31-10-2016)
הפירוש של סוויסה במרוקאית- שריקת הנחש
4
משחקן
(לשחקן: 09:02 31-10-2016)
אתה בטח שחקן גדול אם זה מה שאתה כותב מוח של נעל.
5
פרדי
(גבי: 13:00 01-11-2016)
תתבייש לך! נתנו לך כל שביקשת! מה קשור דני לתוצאות הכישלון או להגעת שחקנים כושלים שהבאת, והשחקנים הללו היו לך לרועץ
6
פרדי
(אוהד: 12:19 02-11-2016)
זה שביתר היא שכונה זה ידוע אתה מאמן מצוין ואני בטוח שעוד בזמן הקרוב נראה אותך מצליח ובגדול ושיהיה לך הצלחה בהמשך הדרך תודה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?