עירוני כפר יונה והפועל חדרה נמצאות, לפחות בינתיים בקטגוריית הקבוצות שיתבססו על הקיים וזאת בניגוד למירוץ החימוש של הליגה. הערב (שלישי) נפגשו השתיים למשחק אימון שהסתיים ללא הכרעה, 2:2. האם הסגלים והיכולת יספיקו ליגה? לא בטוח ויהיו אלה שיקצינו ויגידו שלא.
המשחק נפתח בשליטה מוחלטת של שחקני כפר יונה שהניעו כדור מרגל לרגל והגיעו למספר מצבים. בדקה ה-8, הגביה הקשר גילי חג'ג שהיה פעיל מאוד, לרחבה ושימי ג'ורנו נגח בעוצמה למשקוף שער חדרה. בדקה ה-10 שוב היה זה אותו חג'ג שספק בעט - ספק מסר, הכדור הגיע לעמית רצבי שמ 5 מטר המשיך לפינה הימנית וקבע 0:1 מוקדם לאורחים מכפר יונה.

עמי אלחדד מתדרך את שי כחלון. יסתפק בינתיים בקיים.
חדרה התעוררה ובדקה ה-15 השתלטה על המשחק. מומו ניסטל שלח כדור עומק לסבי שאולוב שנשאר לבד מול שוער כפר יונה, אדיר חיון אך ניסה לעבור אותו והחמיץ. מספר דקות מאוחר יותר הגיע אורי לומינץ למצב אחד על אחד מול השוער ושוב הייתה זו ידו של האחרון על העליונה.
בדקה ה-30 עבר לומניץ במבצע אישי מבריק שני שחקנים ומול אדיר חיון לא התבלבל ובעט לפינה הימנית, 1:1 וקבע את תוצאת המחצית.

קובי דומר (באדום) מול שימי ג'ורנו. שליטה של כפר יונה בפתיחה.
המחצית שניה נפתחה שוב בשליטה של כפר יונה. בדקה ה-55 חלף חלוץ כפר יונה איציק בוחריס על פני הגנת חדרה והוציא כדור רוחב לאיתי בר דוד שמ 7 מטר בעט לרשת 1:2 לאורחים. בדקה ה-60 החליף רמי כהן דאבל פס עם אודי נעים שהסתיים בבעיטה של הראשון מ16 מטר אך שוער חדרה קלט.
בדקה ה-80 מסר קשר חדרה כדור עומק לבן נחמני שהסתובב על בלם כפר יונה, אלון לוי, המשיך לרחבה ומול השער בעט לפינה השמאלית 2:2 משקף. עד לסיום ניסו המחליפים של כל קבוצה להכריע את המשחק אך ללא הצלחה.

עומר אלמשלי (בצהוב) ושי כחלון. תיקו משקף בחדרה.
תגובות
+ הוסף תגובה