כ 200 אוהדים שהתחלקו בצורה די שווה בין שתי המחנות ,הגיעו אמש לצפות במשחק הידידות המסורתי בין שתי הקבוצות ה"מתקאמבקות" של הכדורגל הישראלי מכבי יפו קביליו והפועל קטמון. במשחק שהתנהל בצורה די מאוזנת עלתה יפו ליתרון מוקדם משער עצמי שנבע מטעות של בלם קטמון גופמן ,היתרון לא שיקף ממש את המצב במגרש שכן קטמון נראתה טוב יותר במחצית הראשונה והצליחה לצאת להתקפות מסוכנות כשבדקה ה 17 שי אהרון המוכשר מצדיק את חזרתו העונה לקטמון בועט מקרוב לחיבורים ומשווה את התוצאה ל 1-1 .

אוהדי קטמון אמש בחולון,מרוצים מהקבוצה מאוכזבים מהתוצאה (צילום:בועז רביד)
האורחים המשיכו במומנטום החיובי ואלו היו הדקות שלהם במשחק ,בדקה ה 36 היה זה כפיר מלול שמבישול של אותו שי אהרון ,מצליח להעלות את קטמון ליתרון (מוצדק ) 2-1 . עוד במחצית הראשונה יצאה יפו להתקפה מהירה והכדור של פוסטרמן בספק נבדל ספק לא ,מוצא את עצמו ברשת ו התוצאה 2-2 .
במחצית השנייה נראה היה שקטמון מרפה מעט מה שאיפשר לחלוצי יפו לתקוף ביתר חופשיות את שער האורחים , דקה 53 כדור רוחב של בני שרקט מגיע לנתי בן אבו שמקרוב מוצא את הרשת ומעלה את קבוצתו ליתרון 3-2 .

האוהדים של מכבי יפו ,רואים שיפור במשחק אך מצפים ליותר (צילום:בועז רביד)
למרות מספר מצבים קורצים לשתי הקבוצות בהמשך , לא חל שינוי בתוצאה והמשחק הסתיים בנצחון ידידותי של קביליו יפו 3-2 ,בקטמון יכולים להרגיש מאוכזבים מעט לאחר מחצית ראשונה חיובית ומוחצת ומשחק ראוי ומכובד לקבוצה בליגה ב' ואילו יפו עוד תצטרך לגבש טוב יותר את הסגל שלה כדי להיות מוכנה היטב למשחקי הליגה השלישית .
צפו בתקציר מאירועי המשחק ובתגובות המאמנים (צילום ועריכה מורן מערבי)
תגובות
+ הוסף תגובה