מאמן נוסף שהולך הביתה. חיים שאבו (יורם מורג)
מאת: מיכאל וייסרמן | 07.11.16 | 21:43
פרסום ראשון: מיד בסיום התיקו מול בקעת הירדן הודיע חיים שאבו כי הוא מתפטר מהקבוצה. הקשר אסי בלדוט עזב לטובת בני יהודה. גם תימור אביטן ושחקנים בכירים בדרך החוצה. שחקנים נוספים ידרשו לקצץ משמעותית בשכר
אווירת נכאים בהפועל כפר שלם לאחר התיקו הביתי 0:0 מול הפועל בקעת הירדן שבעקבותיו הקבוצה איבדה לחלוטין כל סיכוי להילחם על המקום הראשון. מיד בסיום המשחק הודיע המאמן חיים שאבו כי הוא מתפטר מהקבוצה. שאבו למעשה לקח את האחריות על הכישלון הגדול ביותר של העונה. האחרון, שהגיע בקיץ כמאמן היקר בתולדות המועדון וקיבל את התקציב הגבוה בליגה ובהיסטוריה של כפר שלם, לא הצליח לחבר קבוצה שיכולה להילחם בצמרת הגבוהה של ליגה א'. שאבו למעשה שילם על חוסר הניסיון שלו בליגה א'.
כפר שלם שנבנתה הקיץ עם התקציב הגבוה בליגה צברה רק 11 נקודות והתרחקה משמעותית מהצמרת הגבוהה. בנוסף, ובכדי לשמור על הספונסרים שמלווים את הקבוצה ועל העתיד הכלכלי של המועדון, עשויה הנהלת הקבוצה בראשותו של היו"ר, אביחי יחיא, לשחרר כבר בימים הקרובים מספר שחקנים בכירים.
השחקן הבכיר הראשון שכבר עזב את הקבוצה ולא הופיע למשחק מול בקעת הירדן הוא החלוץ אסי בלדוט. האחרון שהפך לאחרונה לעוזר מאמן ראשון בבני יהודה, קיבל הודעה מהבעלים ברק אברמוב לסיים את תפקידו בקבוצה מליגה א' ולהתרכז בבני יהודה. בכפר לא ינסו לשכנע את אברמוב ובלדוט סיים את דרכו במועדון.
השחקן השני שצפוי לקבל הודעה בימים הקרובים הוא החלוץ תימור אביטן. בכפר שלם היו הרבה ציפיות מהשחקן ובמועדון מספרים כי אין צורך בחלוץ שמשתכר בסכומים גבוהים לקבוצה אמצע טבלה. גם שחקנים נוספים צפויים לקבל הודעה על שחרור בימים הקרובים. שחקנים אחרים יידרשו לקצץ משמעותית בשכרם בכדי להישאר בקבוצה.
בסיום המשחק היה יחיא נסער על יכולת השחקנים ואמר להם בחדר ההלבשה: "עם חצי מיליון שקלים הייתי עושה הרבה יותר נקודות".
תגובות
+ הוסף תגובה