שחקני רהט חוגגים (וואליד אלעוברה)
מאת: איציק כלפי | 11.11.16 | 16:50
סנסציית ענק במסגרת סיבוב ו' של גביע המדינה. מועדון צעירי רהט, ממרכז טבלת ליגה ב' דרום ב' השפילה את הכח עמידר רמת גן בתוצאה סופר משכנעת
מאמנה הטרי של הכח עמידר רמת גן, חיים סירוטקין, לא חלם על פתיחת קדנציה כה מאכזבת. הפעם ספג המאמן מכה נוספת בדמות הדחה משפילה למועדון צעירי רהט מליגה ב'.
כ-500 צופים הגיע כדי לדחוף את צעירי רהט שהתפרשו ביציעים ובהרים שמסביב למגרש כנהוג למשחקי הגביע בסיבוב ו'. כבר בפתיחת המשחק ניתן היה לראות קבוצה אחת על המגרש בניצוחו של עאטף אבו בילאל מצעירי רהט. אבו בילאל, שלפני כשנתיים עלה לכותרות לאחר שהורחק ע"י ההתאחדות לכדורגל ל-99 שנים והגיש ערעור, עשה מה שהוא רוצה על המגרש וזה בא לידי ביטוי כבר בדקה השישית. האחרון קיבל כדור מרחק 30 מטרים משער הכח, עבר שלושה שחקנים בקלילות ובבעיטה מדויקת לפינה הכניעה את שוער הכח אביב אבועזיז,
0:1 מהיר ומפתיע לרהט.
בדקה ה-19, צעירי רהט עלתהה ל-
0:2 ענק. קשרה הצעיר של הקבוצה, תמיר אלכאמאלת, פרץ באגף ימין והעביר כדור רוחב נפלא לחלוץ סלמן אלהוזייל שלא התבלבל ומול אין הגנה של הכח בעט מדוייק לפינה הימנית.

החגיגה ברהט על חשבונה של הכח רמת גן המשיכה גם בדקה ה-31, הישאם אל עתמין מרהט חטף כדור במרכז המגרש, מסר לעאטף אבו בילאל שבמסירת רוחב שחתכה את הגנת הכח מצאה את סלמן אלהוזייל שמול שער ריק גלגל את הכדור והעלה את קבוצתו ל-
0:3 סנסציוני על הכח רמת גן מתחתית ליגה א'.

חניכיו של סירוטקין נראו בהלם וכמעט לא הצליחו לסכן את השוער אשר אלחרר הוותיק, ורהט ירדה למחצית ביתרון ענק 0:3 בדרך לאחת ההפתעות הגדולות של סיבוב ו' בגביע המדינה.
בהפסקת המחצית כינס סירוטקין את חניכיו והטיח בפני חניכיו על משחקם הרך במחצית הראשונה, וביקש לפתוח את המחצית השנייה בלחץ גבוה כדי לכבוש שער מהיר במטרה לחזור למשחק. המחצית השנייה נפתחה כמו שסירוטקין ביקש משחקניו, אך השליטה של הכח לא נשאה פרי. האורחים ניסו לכבוש, אך לא היו מדוייקים והתקשו לחזור למשחק.

החל מהדקה ה-70 הבינו בהכח שהארכה לא תיהיה, ואילו צעירי רהט חזרו לתקוף וכמעט כבשו את הרביעי. בדקה ה-78 פריצה נהדרת של עאטף אבו בלאל הפעלתן מצאה את הישאם אל עתמין שלא הצליח להשתלט על הכדור מ-5 מטרים והתוצאה נשארה בעינה עד לשריקת הסיום של השופט בר שחרור שקבע סנסציה גדולה. ההדחה הכואבת השאירה את חיים סירוטקין לעשות חשבון נפש לא קטן לגבי עתידה של הכח רמת גן, שתפגוש במחזור הבא של ליגה א' דרום קבוצה דרומית נוספת - הפעם בדמותה של מ.ס דימונה העיקשת.
אחד מכוכבי המשחק, סלימן אלהוזייל שכבש צמד במשחק אמר בסיום: "בתחילת המשחק חשבנו שהארכה תיהיה הישג מבחינתו, אבל לא חשבנו שזה יהיה כל כך קל. אנחנו קבוצה טובה ומוכשרת, ידענו שלא נעשה חיים קלים להכח אבל לא חלמנו שכבר בדקה ה-31 נוביל בתוצאת 0:3. אני שמח על ההישג ומקווה שנמשיך לשחק טוב גם בסיבוב הבא כי הגביע זה הכיף שלנו".
מאמן הכח רמת גן, חיים סירוטקין, סרב להגיב בסיום המשחק.
תגובות
+ הוסף תגובה