גל פורת חתם במ.ס. כפר קאסם, שיק והררי שוחררו
חוזר הביתה. פורת
מאת: מיכאל וייסרמן | 14.11.16 | 12:56
המגן ששוחרר במפתיע בתחילת העונה על ידי המאמן דאז חיים סירוטקין, הוא שחקן הרכש הראשון של המאמן החדש ריאן טהא. הבלם והמגן שהגיעו בתחילת העונה שוחררו מהמועדון
גל פורת חתם לפני דקות אחדות בכפר קאסם. המגן, שהיה בין המצטיינים בכפר קאסם בשנה שעברה, שוחרר במפתיע בתחילת העונה על ידי המאמן דאז חיים סירוטקין.
פורת עבר לקריית אתא מהמחוז הצפוני, אבל שוחרר לפני שבוע כאשר היה חלק מהכישלון מאז תחילת העונה. עם הגעתו של טהא, חזר פורת לכפר קאסם ואמור לחזק את החלק ההתקפי של הקבוצה. מצד שני, המגן רועי הררי והבלם אלעד שיק ייעשו את הדרך ההפוכה לאחר שהשניים שוחררו מהקבוצה. הררי כבר נפגש הבוקר עם יו"ר הקבוצה בילאל בדיר והשניים סיכמו את תנאי עזיבתו. שיק צפוי להיפגש יותר מאוחר עם ראשי כפר קאסם וגם כן לסיים את דרכו בקבוצה.
השניים ככל הנראה יבחרו כבר בימים הקרובים אם לחזור אשתקד לבית"ר כפר סבא או להצטרף למאמנם עד לא מזמן בהכח רמת גן.
תגובות
+ הוסף תגובה