מגדל העמק: צחי אליחן הורחק למשחק, 1,500 שקלים קנס כספי

לא ישחק מול איכסל. אליחן (עדי מלול) לא ישחק מול איכסל. אליחן (עדי מלול)
בית הדין לא ריחם על השחקן שלפי דו"ח השופט הוא זה שהצית את המהומה יחד עם בוטרוס עתמה שהורחק גם הוא. בנוסף, מגדל העמק ספגה קנס כספי

בית הדין המשמעתי התכנס הערב (רביעי) כדי לדון בעבירות המשמעת שהתבצעו במגרשי הכדורגל ברחבי הארץ. אחת מהן התקיימה במגרש במגדל העמק בשישי האחרון במשחק של הקבוצה מול מכבי דליית אל כרמל.

בסיום המשחק בו ניצחה דליה 0:1 משער בדקה ה-90, התפתחה מהומה בין שחקני שתי הקבוצות. השופט רמי חייקה תיאר את האירוע בדו"ח השיפוט: "לאחר שריקת הסיום, התפתחה מהומה רבתית בין שחקני שתי הקבוצות כאשר מי שהציתו את המהומה היו השחקנים צחי אליחן ובוטרוס עתמה. את שני השחקנים היו מי שהחזיקו כדי שלא יתנו מכות אחד לשני. בנוסף אליהם כאמור החלה מהומה שכללה דחיפות בין שאר שחקני הקבוצות שאף נמשכו בחדרי ההלבשה. בשל הערבובייה לא היה ביידיי לזהות מי מהשחקנים הם הדוחפים והמכים, אך נראה היה כי רוב שחקני ההרכב של שתי הקבוצות לקחו חלק במהומה".

בעקבות הדו"ח החמור החליט הדיין להרחיק את צחי אליחן ובותרוס עתמה למשחק אחד בפועל. קשרה של מגדל העמק יחמיץ את המשחק בשישי הקרוב מול הפועל איכסל, בעוד ששחקנה של דלייה יחמיץ את משחק קבוצתו מול הפועל הרצליה. יחד עם זאת, ספגה מגדל העמק קנס כספי על סך 1,500 שקלים.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
צריך לערער על ההחלטה
(משה מרציאנו: 13:02 01-12-2016)
צריך לערער על ההחלטה או לדחות את ההרחקה לשבוע הבא כדי שניתן יהיה לערער על ההחלטה. צחי אלי חן שחקן הוגן וההחלטה לגביו ולגבי הפועל מגדל העמק שגם היא קבוצה הוגנת חמורה ביותר ניתן לדעתי להיסתפק באזהרה לשחקן ולקבוצה.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?