ליגה ג': שופט המשחק ושחקן בית"ר קריית גת הותקפו

אירוע אלים במיוחד בליגה ג' אירוע אלים במיוחד בליגה ג'
במפגש במחוז הדרומי בין המקומית מקריית גת לבין עירוני כסייפה נרשם אירוע חריף במיוחד כאשר השופט ושחקן המארחת, דודו ארואס, הותקפו ע"י שחקני כסייפה: "הרגשתי כמו בלינץ'"

אירוע חמור במיוחד בליגה ג'. המשחק בין בית"ר קריית גת לבין עירוני כסייפה פוצץ בדקות הסיום עקבות אלימות של שחקני כסייפה כלפי שופט המשחק ושחקן היריבה, דודו ארואס.

במהלך המשחק כאשר השופט החליט להרחיק את אחד משחקני כסייפה, הגיע חברו לקבוצה אל מול השופט, מג'ד אלעוברה, והחל לתקוף אותו כמחאה על החלטתו. 

דודו ארואס, שחקן בית"ר קרית גת, שהותקף גם הוא מהלך התקרית אמר ל"דאבל פס": "במצב 1:2 לנו אחרי פנדל, שחקן של כסייפה קיבל אדום ישיר עקב כניסה ברוטלית. באתי לשחקן שלהם וביקשתי שיירגע, אחרי שכל המשחק הם שיחקו בצורה ברוטלית, הוא דחף אותי לרצפה, ושחקן אחר שלהם בעט לי בראש עם השפיץ של הנעל. הם עשו מעגל ודרכו עליי, הרגשתי כמו בלינץ'". ארואס הובהל לבית החולים עקב פגיעת ראש.

מאמן בית"ר קריית גת, ושחקן העבר, מושיקו בן סעדון, נשמע נסער: "התכוננו למשחק קשה מול קבוצה חזקה, אני חושב שהשופט לא שלט במשחק מההתחלה וההתנהגות של הקבוצה האורחת עברה את הגבול. אני מנסה לחנך את החניכים שלי למשחק הוגן גם כשלא הולך לנו במשחק".

המאמן המשיך: "היינו בפיגור 0:1 והפכנו את התוצאה ל-1:2 לטובתנו ובהתקפה הראשונה הורחק להם שחקן לאחר שבעט בלי כדור בשחקן שלנו, ובמקביל בעטו בעוד שחקן שלנו באיזור הראש בלי כדור. מפה השופט איבד את המשחק ושרק לסיום.  לאחר בירור עם המשקיף והשופט הוא הסביר לי ששחקן כסייפה ירק עליו, ובגלל זה הוא סיים את המשחק. אנחנו לא צד בעניין הזה".

יו"ר עירוני כסייפה מסר בתגובה: "כל הסיפורים של קרית גת לא נכונים. השחקנים שלי לא תקפו אף אחד. השופט איבד שליטה על המשחק מהמחצית הראשונה ועד אירוע הפסקת המשחק".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
צצצממ
(חוווו: 16:49 02-12-2016)
שקרנייים

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?