בחום כבד ולעיני 50 אוהדים בלבד אירחה מגדל העמק את אחי איכסל. שתי הקבוצות המכוונות העונה גבוה לא הציגו כדורגל גדול. הקבוצה המקומית ניסתה ללחוץ בפתיחה אך כבר בדקה הרביעית נענשה: כדור עונשין שהוגבה ממחצית המגרש גרם לבלבול בהגנה ועבד חבשי ניצל זאת כדי להעלות מקרוב את האורחים מאיכסל ליתרון.
מגדל העמק לא נשברה והמשיכה ליזום ובדקה ה-18 הצליחה להשוות. אסף מלול קיבל את הכדור 20 מטר משער איכסל, בעט מדויק לפינה הימנית של השוער האורח, מוחמד מוקסקס, 1:1.
השער עודד את המקומיים שהמשיכו לתקוף ובדקה ה-40 נרשם המהפך. מוטי קריספיל העביר את הכדור מהאגף השמאלי לימני לעברו של אסף מלול וזה בנגיעה שלח את החלוץ אדהם מאייר שהרשית מקרוב, 1:2 במחצית.
למחצית השנייה עלו שחקני איכסל נחושים יותר ולמרות החום והצום שלטו במגרש. מוטי כלטוב שער נצחון דרמטי (עמוס קלס)
בדקה ה-70 הגיע השוויון. כדור ארוך שנשלח מהבלם לעבר החלוץ מורד דראושה, זה היתל בבלם המקומי ומול השוער, שלומי אזולאי קבע 2:2.
כשכולם כבר חשבו שהמשחק ילך להארכה, היה אחד שעדיין האמין.בדקה ה-92 קיבל מוטי כלטוב את הכדור על סף הרחבה וסובב באמנות לפינה הימנית ופנימה, 2:3 דרמטי שמעלה את מגדל העמק לשלב הבא למפגש מסקרן מאד בבית עם גבעת אולגה החזקה
.
תגובות
+ הוסף תגובה