דוד רביבו שוחרר מלוד וחתם בהפועל מרמורק
דוד רביבו יחד עם היו"ר אילן סגל
מאת: מיכאל וייסרמן | 19.12.16 | 13:46
פרסום ראשון: לאחר לבטים רבים ומסע שכנועים, הבוקר שחרר אבו סובחי את רביבו לבקשתו וזה הצטרף לקבוצה של אייל גולן. רביבו: "אני רוצה להודות לאבו סובחי ולבני לוד על התקופה ועל ההבנה"
עכשיו זה רשמי, הקשר דוד רביבו שוחרר הבוקר (שני) מבני לוד. כבר לפני מספר שבועות פנה רביבו ליו"ר לוד, אבו סובחי, וביקש להשתחרר מהקבוצה כדי להצטרף להפועל מרמורק.
הבעלים מצידו ניסה לשכנע את רביבו להישאר בקבוצה וזאת גם לאור היכולת הטובה של השחקן בתקופה האחרונה, אך רביבו היה נחוש והבוקר קיבל את ההודעה הרשמית.
הקשר לא חיכה יותר מדי זמן ולאחר מספר שעות הגיע למשרדי הפועל מרמורק ושם נפגש יום היו"ר, אילן סגל, ובסיום חתם על חוזה רשמי עד לסיום העונה והפך לרכש המשמעותי העונה בליגה א'. רביבו: "אני רוצה להודות לאבו סובחי ולבני לוד על התקופה ועל ההבנה".
תגובות
+ הוסף תגובה