"לעיר כמו אילת מגיע ייצוג מכובד בכדורגל הישראלי"

אדר זינו,בן ה 30 הוא קפטן קבוצת בני אילת שעלתה השנה לליגה א' כמי שבילה יותר ממחצית שנותיו בכדורגל האילתי,אין ספק שמדובר באירוע מרגש עלייה לליגה השלישית לאחר 37 שנה . מה הלאה ? "רק עלינו עכשיו ,רוצים להתבסס ולהכיר את הליגה אבל אני מאמין שאפשר להפתיע"

לאדר זינו הקפטן של קבוצת הכדורגל בני אילת שעשתה השנה היסטוריה והעפילה אחרי 37 שנה לליגה א', העיר אילת והכדורגל שבה הם שני דברים שמהווים חלק בלתי נפרד ממנו, כמי שמשחק 16 שנה בקבוצות הכדורגל של העיר,אין ספק שהוא מרגיש אחריות וגאווה להיות חלק מהמועדון ולייצג אותו ולכן גם לא מצאנו מתאים  וראוי ממנו בפרוס השנה החדשה לשמוע קצת יותר על הקבוצה התכניות העונה וגם עליו במישור המקצועי והאישי.

 

אז שלום אדר שנה טובה וברכות שוב על העלייה ההיסטורית כמובן לליגה השלישית

שלום גם לכם,תודה על הברכות אכן מדובר באירוע היסטורי לעיר כמו אילת שלאחר 37 שנה קבוצת הכדורגל שלה מעפילה לליגה השלישית ואני מקווה שזה לא ייעצר כאן.

 

אני מאמין שלך באופן אישי מדובר באירוע מרגש ומיוחד כמי שנמצא שנים כה רבות במועדון ?

אין ספק אני בן 30 וחצי עכשיו אבל אני חי את הקבוצה על גילגוליה השונים ובעצם 16 שנים אני משחק פה ,(למעט הפסקה של שנה אחת) במחלקות הנערים נוער בוגרים כמובן וזה סיפוק גדול לראות את אילת בליגה השלישית.

 

אדר זינו (משמאל) חוגג עם השחקנים עלייה הסטורית לליגה א'. רוצים לשמר את ההישג (צילום:אלון יהב)

 

 

עכשיו שהגעתם לליגה א' ,חובת ההוכחה עליכם.אתה חושב שאתם מסוגלים לשרוד בה ?

אני מאמין ומשוכנע שיש לנו את הכלים לא רק לשרוד בליגה אלא גם להתבסס בה במקום מכובד ,יש לנו את השחקנים הסגל המקצועי ושאר הדברים שייאפשרו את זה אז אני מעדיף להיות אופטימי .

 

רואים שאתם קבוצה מחוברת ומגובשת .מה סוד ההצלחה ?

כפי שציינת קבוצה מגובשת כי רוב הסגל בעצם ממשיך מהעונה הקודמת ,מדובר בשחקנים שיש ביניהם חיבור טוב והשתלבו יפה חברתית כנ"ל המאמן אברהים אבו רקייק,שהוא מאוד מקצועי יסודי וחברותי זאת נקודה חשובה הקשר הטוב עם השחקנים גם מחוץ למגרש ולכדורגל וזה יש לאברהים ברור שזה תורם.

 

הסגל מהעונה הקודמת ממשיך ועוד מספר חיזוקים ?

אכן אותו הסגל ובנוסף אבישי אטיאס הגיע מהפועל חדרה ,סאמח סרחאן מכפר כנא ואבי כהן מטירת הכרמל ,חוץ מזה אין שום שינוי,גם דניאל קהה נשאר איתנו .

 

 

עם המאמן אברהים אבו רקייק ,יש לו יחס מיוחד לשחקנים גם מעבר לתחומי המגרש (צילום:אלון יהב)

 

ומה מבחינה תקציבית ? התמיכה העירונית ספונסרים ובכלל היחס בעיר ?

תראה התקציב עצמו לא גדל בהרבה לפחות לא מצד העירייה שבהחלט תומכת אבל אפשר לשאוף ליותר . בסוף העונה הקודמת ערכנו ערב התרמה וגוייסו עוד כ 300 אלף ש"ח מאנשי עסקים ותושבים בעיר שאכפת להם וחשוב להם מהכדורגל בעיר זה מאוד מעודד לראות את התמיכה והאהדה בעיר יש התעוררות של אוהדים אין ספק שהעלייה עשתה משהו לאילת ולתושבים. הספורט כאן מפותח ,יש את הכדורסל והשתתפנו גם בכדורגל חופים בקיץ

 

אני מבין שגם במישור האישי יש לך את התחביב שלך בספורט חוץ מהקבוצה והכדורגל .?

כן בהחלט ,אני משתתף גם בליגת הפוצ'וואלי ואני והשותף שלי (מתי פול) הגענו במסגרת קבוצת נגב אילת לפלייאוף,שייערך בשבת הקרובה בנמל תל אביב ,כרגע אנו מקום שלישי אבל יש סיכוי לזכות בגמר שייערך באותו יום החל משעה 16.00 וכולם מוזמנים.

 

אין ספק שאנו מאחלים לכם ולך אישית הצלחה בפלייאוף הפוצ'יואלי בשבת . ולסיום מה אתה מאחל לקבוצה שלך השנה והאם אתה חושב שבסוף העונה תוכלו לחגוג אולי עלייה ללאומית ?

תודה לכם.בנוגע לבני אילת בכדורגל,העפלנו רק השנה לליגה א' אנחנו באים להכיר את הליגה  שבניגוד לליגה ב' היא לא מוכרת לנו במיוחד ,לכן אנו לא יוצאים בהצהרות ורוצים קודם כל להתבסס בליגה ולשמר את ההישג אבל אין ספק שלעיר כמו אילת ראוי שיהיה ייצוג מכובד בכדורגל הישראלי כמו שיש לנו בענפים אחרים ,אני מאמין שעם עבודה קשה ורצון אפשר להפתיע ולהתברג בצמרת אין ספק שהיעד הוא ליגה לאומית ואם לא העונה הזאת אז בעונה שאחריה .

 

בני אילת באימון פתיחת העונה ,רוב הסגל נשאר ללא שינוי ,מגובשים חברתית (צילום:אלון יהב)

 

 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
מספר 7 לב ונשמה. שחקן ואדם מדהים
(אילתי בחו"ל: 01:56 10-09-2010)
בהצלחה לבני אילת
2
3
אוהבים אותך
4
אתם יורדים מחזור 15
(המומחה: 07:28 10-09-2010)
5
יפו עולה, ירושלים והשקמה דוחות
6
אילת ועוד 15 ....
(טירן: 08:12 10-09-2010)
אילת מס. 1
7
תוך שנתיים אילת תגיע ללאומית
(אחד שמבין: 08:14 10-09-2010)
רק עם אברהים המאמן ישאר.
8
תהנו כי זה גם עונת הפרידה מליגה ב'
(קריית גת אימפריה: 09:16 10-09-2010)
9
לפחות יש יורדת בטוחה
(אחד שמופתע - קריית גת: 09:17 10-09-2010)
10
תגובה ל-13
(יפואיקו: 14:24 10-09-2010)
למה עייפים. אפשר לטוס?
11
המגרש אולי סביר, אבל היציעים ליגה ג'.
12
4 המומחה
(בני אילת בדם: 09:55 10-09-2010)
13
4 ה מ ו מ ח ה ????????
(בני אילת בדם: 09:59 10-09-2010)
מענין לאיזה קבוצה אתה שייך אל תיסתתר מאחרי תארים. כסף סופרים בסוף, ניראה אותך צץ במחזור 15
14
בהצלחה לאילת ..ברוכים הבאים לטייבה.
(בני טייבה אדומה: 20:30 10-09-2010)
וזה מה שחשוב,יש לכם מאמן נשמה ,מקווה ששני המפגשים בינינו בליגה יסתיימו ברוח ספורטיבית ובאחווה...ברוכים הבאים לטייבה.
15
8 ו9 הם לא אני .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 12:55 10-09-2010)
אין לי משהו נגד אילת ואני מעריך אותם מאוד מאוד . בעיני כפר יונה ומרמורק יורדות ליגה . היתרון של אילת הוא שהיא מרוחקת משאר הקבוצות כי הקבוצות שיבאו להמגרש באילת יבואו עייפים (הרי הם נסעו של כמה שעות טובות) .
16
המשך .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 12:56 10-09-2010)
יש משהו (אוהד רמלה הכפוי טובה) שמתחזה אליי . הוא בכיין שתמיד מסתתר מאחורי אחרים . בהצלחה רבה לבני אילת .
17
נחמדה ולגתמית בליגה א שלא תרד ליגה אבל גם לא תעלה כי יש קבוצות יותר חזקות ויותר מנוסות ושיהיה לכם בהצלחה
18
16
(בני אילת בדם: 18:11 10-09-2010)
צודק לא מחפסים עליה .רוצים להיות שם טוב בליגה שתהיה שנה טובה.ותבוא למישחק באילת
19
הלוואי תישארו בליגה !
(אוהד רמלה: 22:24 10-09-2010)
עקבתי אחריכם בעונה שעברה. עשיתם קרקס מכולם וגם מאיתנו. יופי של קבוצה הלוואי ותישארו בליגה זה חשוב
20
אדר זינו תותח בפוצ'יוולי
(חזקאל נאג'י: 23:32 10-09-2010)
אדר ומתי פול מנגב אילת הם מהמובילים בליגת הפוצ'וולי,ובשבת ישחקו בפיינלפור של הליגה,בנמל ת"א. בשנה שעברה הם הפסידו בגמר. ואדר תותח גם בכדורגל חופים,הוא הבקיע לזכות אילת שלושה שערים ברבע הגמר של הליגה,אבל זה לא הספיק לאילת והיא הפסידה.
21
אוהד רמלה סוף סוף צודק .
(אחד שמופתע. קרייתי גתי .: 00:47 11-09-2010)
בני אילת הנהדרת עשתה צחוק מכולכם . אני זוכר שאמרת קרייתי גתי אפס אנחנו נהיה בליגה א' אבל הגלגל מסובב ובני אילת בליגה א' ולא אתם יא שחצן לוזר . בהצלחה בני אילת אמן שתשארי ותצלחי בהליגה .
22
שיהיה לכם המון המון בהצלחה
23
תעריכו את המאמן

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?