שחקני מרמורק יחד עם אייל גולן (יוסי סוריק)
מאת: מיכאל וייסרמן | 30.12.16 | 09:35
אנשי כפר שלם זועמים על צוות השיפוט לאחר ההפסד 2:0 מול מרמורק. יחיא: "ציפיתי לראות מרמורק טובה יותר". אילן סגל: "הרוח והלחימה ניצחו את הכדורגל". אלון סולטן קיבל הודעה על שחרורו
לאחר שבוע לא פשוט אספה הפועל מרמורק שלוש נקודות יקרות כאשר גברה על הפועל כפר שלם בתוצאה 2:0. מרמורק הציגה שוב יכולת חלשה והייתה פחות טובה מכפר שלם, אבל עדיין הצליחה לאגור שלוש נקודות יקרות.
מי שיצאה מאוכזבת מהמשחק היא כפר שלם שלטענת אנשיה נשדדה על ידי צוות השיפוט. יו"ר הקבוצה, אביחי יחיא, אמר בסיום: "פשוט נמאס להיות חלק מהליגה עם שופטים כל כך לא טובים. השופטים רצו בסיום לקחת דיסק של אייל גולן. אמרתי כבר יותר מפעם אחד שצריך לאפשר את השופטים בליגה זאת ובינתיים אנחנו נענשים. היינו טובים והגענו להרבה הזדמנויות ולא כבשנו. מצד שני מרמורק בעטו פעם אחד לשער וכבשו פעמיים".

גם במרמורק הודו כי הקבוצה הייתה פחות טובה מכפר שלם. יו"ר מרמורק, אילן סגל, אמר בסיום: "הרוח והלחימה שלנו ניצחו את הכדורגל. השחקנים נתנו את כל כולם במלחמה ולקחנו שלוש נקודות יקרות. היה כיף לראות את השחקנים רצים לארז בנודיס אחרי השערים ובסיום המשחק". שוער הקבוצה עידו לוי הוסיף: "לא הצגנו משחק גדול, אבל הצגנו הרבה רצון וזה נתן לנו את הניצחון. מדובר בניצחון חשוב לקראת הסיבוב השני".

למרות הניצחון טרם ברור עתידה של הקבוצה. בעלי הקבוצה אייל גולן ושינו זוארץ צפויים לטוס לחו"ל ומיד עם חזרתם להחליט לגבי המשך עתידו של בנודיס וגם לגבי עתידם של חלק מהשחקנים. בסביבתו של גולן סיפרו כי גם הבעלים של הכח רמת גן, גל יוסף, יהיה בחו"ל בסוף השבוע ולא מן הנמנע כי השתיים יקבעו פגישה. מי שבינתיים קיבל הודעה לחפש קבוצה הוא הקשר אלון סולטן. כפי שפורסם לראשונה ב"דאבל פס" בתחילת השבוע, קיימת אכזבה קשה מסולטן מאז הגעתו וכעת החליטו במועדון לשחרר אותו.
תגובות
+ הוסף תגובה