דודו חלף ועידן סרור
מאת: מערכת דאבל פס | 05.01.17 | 20:58
מאמנה של הוד השרון מליגה א' יפגוש את הנציגה מליגת העל. בראיון ל-"5 באוויר" אמר: "ננסה לעקוץ במתפרצות. אנחנו מדברים על האמונה, בעיקר שאנחנו מסוגלים"
הפועל הוד השרון מליגה א' דרום תפגוש מחר (שישי) את עירוני קריית שמונה מליגת העל במסגרת סיבוב ח' בגביע המדינה. מאמנה של המארחת, דודו חלף, התראיין ל-"5 באוויר", תכנית הרדיו של ערוץ הספורט.
"ברור שתפסתי את הראש", אמר חלף והוסיף: "רצינו וייחלנו לקבל קבוצה גדולה וגם שנוכל לעשות קופה וגם שהשחקנים יהנו מאצטדיון יפה ולא במגרש הביתי שלנו, שהוא ללא יציעים בכלל. בסוף קיבלנו קבוצת ליגת על, במגרש שלנו. לא נעשה כסף ולא נמכור הרבה כרטיסים, אז בכל זאת נעשה הכל כדי לעבור אותם".
המאמן המשיך: "אנחנו נעמוד למטה נמוך. הם יניעו כדור שישברו את הראש. ננסה לעקוץ במתפרצות, אם הם יתנו לנו לשחק כדורגל נעשה כל מה שצריך ונשחק כדורגל".
על הסיכויים להעפיל אמר: "ברוב האסיפות אנחנו מדברים על האמונה, בעיקר שאנחנו מסוגלים, ועוד בבית שלנו מול הקהל שלנו. אני מאמין שקריית שמונה יבואו ויראו את המגרש הם יתפסו את הראש. יהיה לקריית שמונה קשה מאוד לשחק אצלנו במגרש. זה לא אותו הדבר אם זה היה במגרש של ליגת על. המשחק יהיה יותר אגרסיבי עם פחות מרחבים. הלוואי ונגמור את המשחק הזה ב-90 דקות".
חלף סיכם: "השחקנים שלי מכירים את המגרש, הם מתאמנים עליו יום יום. הם שחקנים שעברו ליגות גבוהות ויודעים את העבודה. נשתדל לעשות את שלנו".
תגובות
+ הוסף תגובה