עוד ניצחון לחולון, הפער בצמרת עשר נקודות

חן לוי (בצהוב). כבש צמד לזכות חולון (אלי שמואלי) חן לוי (בצהוב). כבש צמד לזכות חולון (אלי שמואלי)
צמד של חן לוי ושער של לירן אלמלם סידרו לקבוצה של מוסא בן חיים 0:3 חלק על אור יהודה ועל הדרך גם הגדלת הפער מהמקום השני לעשר נקודות

הפועל חולון לא עוצרת. הקבוצה של מוסא בן חיים אירחה ביום שישי את אור יהודה, ניצחה 0:3 והגדילה את הפער מעמישב פ"ת שבמקום השני לעשר נקודות. אור יהודה, שפתחה את העונה היטב ואף הוליכה לעתים את הטבלה, ממשיכה בתקופה הלא טובה שלה והפער בינה לבין הפסגה גדל כבר ל-13 נקודות. כעת, כל מה שנותר לקבוצה של יעקב טל הוא להלחם על מקום בפליאוף העליון.

כבר לאחר שבע דקות סגרו החולונים עניין. בדקה השלישית חיים פונטרמולי הגביה לרחבה, גיל גילקרוב המשיך רוחב וחן לוי בעט פנימה, 0:1 לחולון. ארבע דקות חלפו ובני שרקט בעט כדור שנהדף ע"י שוער האורחים, חן לוי השתלט עליו ומקרוב השלים צמד, 0:2 לחולון. 

האורחים ניסו לחזור אבל נתקלו ביום מצוין של דניאל שערי בשערה של חולון. בדקה ה-15 יאיר כהן צדק נהדף ע"י השוער החולוני ובדקה ה-28 גם עמית יוסילביץ' לא הצליח להכניע את השוער שספג עד כה רק שישה שערים.

ספג רק שישה שערים העונה. דניאל שערי (אלי שמואלי)
במחצית השנייה ניסה יעקב טל לחזור למשחק כששלח למערכה שחקני התקפה מצוינים כמו אלעד אברמסון, רונן מגעיד וטל כתב, אבל המילה האחרונה הייתה שייכת דווקא למחליפים של חולון, חן מלכה ולירן אלמלם, ששיתוף פעולה ביניהם הביא לשער השלישי. בדקה ה-89 השאיר מלכה כדור לאלמלם שמ-20 מטרים בעט פנימה וחתם את תוצאת המשחק, 0:3 לחולון, שנראית בדרך הבטוחה לליגה א'.

עוד ניצחון גדול. שחקני חולון חוגגים את אחד השערים (אלי שמואלי)



 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
פרווה
(שוקי: 17:20 14-01-2017)
אור יהודה עם מאמן פרווה וקבוצה פרווה,השקיעו המון ובמקרה הטוב יהיו בפלייאוף.
2
היה משחק מצויו עם מצבים לשני הכיוונים,2 הגולים בפתיחה גמרו את המשחק למרות שאור יהודה לחצו ויכלו לכבוש אבל דניאל נעל את השער. מילה טובה לאיגוד השופטים שידע שזה משחק מוקש ושלח שופט מצוין מליגה לאומית. שאפו!!
3

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?