ללא מאמץ: נס ציונה הביסה את 'קביליו' יפו

שחקני נס ציונה בסיום (לירן דורף) שחקני נס ציונה בסיום (לירן דורף)
במשחק חד צדדי שיכל להסתיים בתוצאה גבוהה יותר, הביסה נס ציונה בחוץ את קביליו יפו 3:0 משערים של לוטטי, צבאג ובלומנפלד. קרגולה ערך חילוף משולש כבר במחצית מה שלא עזר לקבוצתו

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

"רוצים לראות לפחות מלחמה", כך התבטאו היום חלק מאוהדי יפו שהלכו לביתם שוב מאוכזבים לאחר שהובסו ללא תנאי 3:0 ע"י הסקציה שממשיכה בשקט וברוגע לעבר הליגה הלאומית ואם תמשיך להפגין כזו יכולת, גם מרמורק לא תעצור אותה בדרך לשם.

לפני שניגע במוליכת הטבלה, חייבים להקדיש מספר מילים לקביליו שנראתה היום כבוייה, לא מתואמת וכזו שנותנת יותר מדי כבוד ליריבתה. עם 0 בעיטות לשער ורכות כזו בחלק האחורי, יפו לא תגיע גם למאבק על הפלייאוף כשמאמנה אורי קרגולה הוסיף חטא על פשע ולמעשה הודה בהרכבת 11 לא נכונים למפגש כשביצע כבר בהפסקה חילוף משולש!, דבר נדיר ולא שגרתי במחוזותינו.

מנגד, עופר טסלפפה הגיע ללא בן בסט, עזריה, ימפולסקי ואסייג אך גם זה לא השפיע על הסקציה שמשחקת בפשטות, יעילות ובבטחון רב והיום גם הציגה את בן שמעוני בן ה-20 וצליל נחמיה שהראו כי לנס ציונה יש עומק גם בספסל ועם לוטטי, צבאג וסהר לוי בחלק הקידמי, השמיים הם הגבול עבור הכתומים.

400 צופים (בלבד) הטריחו את עצמם ביום אביבי לשכונת התקווה וציפו לקרב קצת יותר צמוד בין קביליו בעלת היומרות לפלייאוף העליון לנס ציונה שלא מראה התרגשות מיוחדת מהמרדף המרתק של מרמורק אשר נושפת בעורפה וממשיכה בשלה לעבר הליגה הלאומית.

מן הפתיחה הייתה רק קבוצה אחת על המגרש וזוהי הסקציה שביטלה את קביליו בכל המערכים ובמיוחד במרכז המגרש שהיה כל כולו כתום. כבר בדקה השלישית עוז צבאג מצא את עצמו לבד מול שער כמעט ריק אך רוזנקוביץ' בזינוק אדיר הדף והציל את יפו מספיגה מוקדמת.

רוזנקוביץ' הודף בפתיחה מצב של גול מצבאג (לירן דורף)
בדקה ה-17 לוטטי ליהטט באגף והוציא פס רוחב פנטסטי לבלומנפלד שמשישה מטרים בעט שטוח, אך פגע רק בקורה. חוסר מזל לאורחת אך היה ברור כבר כאן לאן נושבת הרוח בהתמודדות הזו.

בלומנפלד בועט לקורה (לירן דורף)
השער היה באוויר ובדקה ה-22 הוא גם הגיע כשרביד אשר הפגיז מהאוויר כדור רוחב לרחבה, הגנת יפו נרדמה ואיפשרה ללוטטי להסתנן ולדחוק מחמישה מטרים למשקוף ופנימה, 1:0 מוצדק לסקציה.

לוטטי כובש את הראשון (לירן דורף)
חגיגה בנס ציונה (לירן דורף)
נס ציונה הבינה שאין מולה יריבה של ממש ובדקה ה-34 היא הכפילה את יתרונה כשסהר לוי ניצל איבוד כדור שטותי של יפו במרכז המגרש, דהר קדימה ובאלגנטיות מצא את עוז צבאג שמ-14 מטרים הרים את הראש, ראה את רוזנקוביץ' מחוץ לשערו ובקלילות שלח פס שטוח לפינה, 2:0 לאורחים.

צבאג עם השני (לירן דורף)
כאמור קרגולה ערך חילוף משולש במחצית כששלח את בן יעקב, טוריאל ואביחי ממן למערכה מה שלא ממש תרם לקבוצתו. הסקציה המשיכה להיות הדומיננטית ובדקה ה-59 חמו מצא את עצמו ברחבה ומתשעה מטרים מעט אלכסונית, בעט מעל השער.

אובד עצות. קרגולה (לירן דורף)
בדקה ה-66 האורחת הייתה חייבת לגמור את הסיפור כשלוטטי(המצטיין במגרש) הוציא פס רוחב משמאל לבלומנפלד שנותר בתיבת החמש לבדו, אך רוזנקוביץ' בהצלה ענקית מנע את השער השלישי.

רק בדקה ה-75 רשמה יפו מצב ראשון במשחק כשבן יעקב הוציא פס רוחב משמאל היישר לעברו של טוריאל שמול שער ריק הצליח איכשהו להחמיץ ולהשאיר את אוהדי יפו המומים ביציע.

בלומנפלד עוד הגיע למצב קורץ בדקה ה-77 מול רוזנקוביץ' והקשית מעליו אך מחוץ למסגרת ובדקה ה-92 הוא כיפר על כך כשקיבל כדור רוחב ומול שער חשוף לא פיספס, 3:0 ענק לנס ציונה.

בלומנפלד כובש וחוגג (לירן דורף)
עופר טסלפפה, מאמן הסקציה, אמר בסיום: "אנחנו יעילים אך צריכים להיות עם יותר בטחון ולהאמין. יש לנו לפחות 50 אחוז להעפיל ללאומית אם לא יותר וצריך פשוט לדבוק במטרה".

בשבוע הבא תארח הסקציה את מ.ס דימונה עם כוונות ברורות לשמור על הפער בצמרת אם לא להגדיל אותו בעוד קביליו תצא ללויטה למפגש מסקרן מול בית"ר כפר סבא שהפסד שם עלול עוד לגמור לה את העונה כבר בשלב הזה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
2
הפועל קטמון
(אדום : 17:38 11-02-2017)
מי שלא הפנים .עוז צבאג האחד והיחיד !. רק הוא יכל להציל את קטמון . אבל כנראה שיש יותר מתי חכמים בקטמון.
3
כל הכבוד לנס ציונה
(יפואיסט: 21:24 11-02-2017)
נס ציונה שיחקו מצויין , ביטלו את יפו לחלוטין ועשו מה שרצו. יפו ... היינו חושך

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?