נעלם אחד גדול

הפועל חדרה ממשיכה להיות הנעלם הגדול של ליגה א' אפילו בעיני עצמה. לעומת ההתחמשות שלה בעונה שעברה והתחמשות יריבותיה בצפון חדרה נראית מקסימום כמו קבוצת נוער מחוזקת. גם משחקי ההכנה שלה לא היו משהו וזאת בלשון המעטה. האם מחכים שם ברגע האחרון בכדי לשלוף כמה שפנים מהכובע? לא נראה שנשארו עוד שפנים בשוק.. אתמול נוצחה 3:2 ע"י בני טייבה המתחדשת.

הדרך של הפועל חדרה העונה ממש לא ברורה. אם להסתמך ע"פ הפרסומים הרשמיים העונה צפויה להיות פיננסית אם כי על רקע ההתחמשות של הצפון מה שיש לה עשוי שלא להספיק אפילו למרכז טבלה. אצל יריבתה אתמול, בני טייבה עשו שיעורי בית ולמדו הרבה מהעונה שעברה. המטרה: פלייאוף עליון במקרה הטוב, מרכז טבלה במקרה הרע. אם לשפוט ע"פ ההרכב המתגבש, זה ממש לא בשמים. תאאר באשה, אדיר שמעון ועלא רביע הם בהחלט תוספת כוח משמעותית בנוסף למאמן המנוסה, יוסי איטח. המשחק עצמו הסתיים ב-2:3 לטייבה והיה יכול להיות הרבה יותר.

 

תאאר באשה שהגיע לטייבה מכפר קנא. תוספת כוח משמעותית.


המשחק נפתח בסערה דווקא מצד המארחים מחדרה. כבר בדקה הראשונה קיבל שחקן מקומי כדור עומק טוב ווצא את עצמו לבד מול פאדי עווידה, עבר אותו וגלגל פנימה אך השופט המקומי פסל את השער בטענת נבדל. החדרתים שלטו ב-10 הדקות הראשונות כשטייבה התרכזה יותר במשימות הגנה טוב ניסיון להפתיע במתפרצות.
בהתקפה המסודרת הראשונה שלה בדקה ה-15 השאיר מומה מסארווה כדור לעלאא רביע שמ-15 מטרים לא התבלבל ובעט חזק לפינה 0-1 לטייבה. טייבה המשיכה לעמוד היטב על המגרש והתחילה לאט לאט להשתלט על מרכז השדה כששוב בלט בשורותיה סמיר עבד אלחי עם חילוצי הכדורים מאחור וראיית המשחק המעולה. בדקה ה-28 קיבל מאהר ג'בארין כדור ברחבה ובשיכפול של השער הראשון הצליח לכבוש את השני לזכות טייבה.

 

מאמן טייבה, יוסי איטח. הביא הרבה מניסיונו.

 

עשר דקות לפני סיום המחצית, מבצע נהדר של שחקני טייבה. עבד אלחי העביר כדור למוחמד טלאל שמסר לעלאא רביע, האחרון הגביה כדור לאיימן פדילה שקצה הרחבה בעט כדור מהאוויר שנעצר רק ברשת, 0:3 מוחץ לטייבה.
במחצית השניה התאזן המשחק. בדקה ה-52 זכו המקומיים בכדור חופשי ו... בעט מדויק לפינה 3:1. לאחר השער נחלש קצב המשחק אך למרות זאת הצליחה חדרה לכבוש את השני.
שתי דקות לסיום הוכשל שחקן מקומי על ידי בלמה של טייבה ג'האד רביע ברחבה והשופט הורה על פנדל. מוחמד נאטור זינק לפינה והכדור הלך לכיוון האחר, 2-3 לטייבה על חדרה בסיום.
 

שמחת המנצחים (בשחור) לצד תוגת המפסידים. חדרה ללא דרך.

 

הסיקור באדיבות הילאל חאג' יחיא. www.sport6.co.il



תגובות

+ הוסף תגובה
1
מחכים ליפו
(אוהד אדום-טייבה: 19:15 17-09-2010)
2
סמיר עבד אלחי..גאטוסו של טייבה :)
(נשמה אדומה: 19:17 17-09-2010)
3
מאהר גבארין
(יורם: 23:53 17-09-2010)
מאהר תחזור לטבריה אוהבים אותך
4
בזיון
(חדרתי: 15:43 18-09-2010)
לדעתי כדי לפרק את הקבוצה לא להופיע חבל להתבזות תשקיעו את הכסף במחלקת הנוער אולי עוד כמה שנים נקצור משהו עכשיו תפזרו את ההנהלה המצחיקה הזו יחד עם התמיכה של הראש עיר והאח שלו שלא הגיע ותחזירו לקבוצה את הנשמה שלה שמכרתם אותה באולגה לפחות יש נשמה
5
אביטן תתבייש
(אוהדי חדרה: 19:22 18-09-2010)
למה אתה מפקיר את קבוצת הייצוג החדרתית ? אז מה אם השנה לא שנת בחירות...?
6
אולגה כח עולה בכדורגל הארצי עם רוב של שחקני בית מצויינים שיקחו את הקבוצה הזאת מהר ללאומית שים לב אדון אביטן...שתף פעולה עם הנהלה מצויינת
7
אביטן תתבייש
(אוהד מתוסכל: 19:33 18-09-2010)
זה הכי טוב שאתה יכול לעשות למען הקבוצה ?? בלי סמי לוי לא זזים דברים בעיר ??
8
איזה כיף לראות את חדרה במצב הזה
(אוהד טייבה: 19:59 18-09-2010)
9
נתן לרז זהבי לבזבז את כל הכסף שנה שעברה, והשנה מתכוון "להציל" את הקבוצה ברגע האחרון מירידה. אנחנו לא מטומטמים.
10
ניהול דפוק
(חדרתי: 20:45 18-09-2010)
איזה מין ניהול זה ? שנה אחת רצים בצמרת, שנה אחרי זה בתחתית ? "שכונה" זה מחמאה לחבורה מחדרה.
11
המצב האמיתי
(אחד שמבין: 07:09 19-09-2010)
שנתים שאף אחד לא מעביר שקל לקבוצה לא עיריה ולא תרומות אז מאיפה בדיוק אפשר להרים קבוצה,אוהדים אמיתיים תתעוררו
12
המאמן ששם אותנו בצמרת בלי שמות ובלי הוצאות כספיות משוגעות היו צריכים להשאיר אותו 5 שנים .אלי אביטן הנוכל ושות עשו לאיציק ויואב תרגיל מאחורי הגב נוכלים.פירקו עבודה של שנתיים שכולם רצו לשחק בחדרה תראו מה נהייה מהקבוצה .
13
הפועל חדרה זה היסטוריה זבלים
(אוהד אולגה: 14:57 19-09-2010)
14
להציל את הקבוצה, אביטן ?
(דני: 16:50 19-09-2010)
למה אתה מחכה ? כל דבר יעזור. 2-3 שחקנים. משהו. למה לתת לאימפריה לשקוע ?. לכל השמחים לאיד - חפשו חיים.
15
רעיון נחמד, להחזיר את צחי
(חדרה אימפריה: 16:52 19-09-2010)
הבעיה שהוא כל כך מלא גאווה עצמית. לא מאמין שהוא יסכים. הלוואי. וגם להביא כמה שחקנים זה חובה.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?