אטלנטה-פיורנטינה:קרב ענק באיטליה על כרטיס לאירופה,בעוד פיורה מחפשת את ליגת האלופות אטלנטה רוצה מאוד את הכרטיס לגביע אופ"א.אטלנטה מגיעה למשחק בכושר לא טוב לאחר נצחון בודד בחמשת משחקיה האחרונים והיא גם תחסר היום את מנפרדיני קשרה ואת סיגריני שגם ויירי הותיק מחוץ לסגל.מנגד פיורה גם היא בכושר רע שנקטע עם הנצחון על סיינה במחזור האחרון,הקבוצה נוצחה כבר 8 פעמים במשחקי החוץ שלה העונה ובנוסף תחסר היום מאוד את צמד חלוציה הפורה ג'ילארדינו ומוטו,גם סנטנה הקיצוני בחוץ וכמוהו גם גמבריני המושעה.אטלנטה שניצחה בביתה העונה כבר 10 משחקים יכולה וצריכה לחזור למסלול הנצחונות היום בהנחה שדוני כוכבה שנמצא בספק ישחק בסופו של דבר.ההימור:1.
פלרמו-טורינו:מפגש בין אחת מקבוצות הבית הטובות בליגה לבין קבוצת החוץ הגרועה שבהן.פלרמו עם מאזן בית מרשים של 10 נצחונות וארבעה הפסדים מגיעה למשחק מהמקום השמיני ועדיין חולמת אירופה,טורינו מתחת לקו האדום מרחק 2 נקודות מהשרדות והיא עוברת עונה זוועתית במיוחד במשחקי החוץ שלה שם טרם ניצחה.פלרמו תחסר היום את בובו וקסאני המושעים שברשיאנו קשרה המצויין עדיין פצוע אך גם לטורינו יש חיסור מאוד משמעותי כשפיסאנו מושעה וגם ונטולה ודי לורטו הפצועים יעדרו.פלרמו בביתה יכולה לחזור למסלול הנצחונות ואם את טורינו חסרת היכולת במשחקי החוץ היא לא תנצח אז את מי כן?.ההימור:1.
אברטון-וויגאן:מפגש בין שתי קבוצות שרוצות להיות באירופה בשנה הבאה,אברטון תחפש היום נצחון בית רביעי ברציפות ומקבלת להרכב היום בחזרה את שוערה טים הווארד ואת המנוע בקישור טים קהאיל האוסטרלי הנפלא,בנוסף עומד לזכותה מאזן סטטיסטי מדהים שאומר שהקבוצה לא נוצחה פעמיים ברציפות כבר 58 משחקים ברציפות ולהזכירכם היא נוצחה במחזור שעבר בפורטסמות.וויגאן לעומתה יצאה מקרבות התחתית ונצחון היום יכול להחזיר אותה לתמונת הכרטיס לגביע אופ"א,היא תחסר מאוד היום את חלוצה המוביל אמיר זאקי שלא חזר ממשחק נבחרתו ובנוסף ג'ייסון קומאס בונה המשחק יעדר עקב פציעה.אברטון בביתה קבוצה מאוד חזקה ועם סגל כמעט מלא היא אמורה להשיג את שלושת הנקודות ולהמשיך לנסות להתקרב לארסנל שבמקום הרביעי.ההימור:1.
ולנסיה-חטאפה:אחרי תקופה זוועתית חזרה לעצמה ולנסיה במחזור האחרון עם נצחון יוקרתי בחוץ על סנטאנדר שהושג בעשרה שחקנים,הקבוצה תחסר אמנם היום את בראחה ואלקסיס המושעים אך מקבלת בחזרה את כוכבה הגדול דויד וייה שחוזר מפציעה.בנוסף היא קיבלה שלשום את ההודעה המשמחת על יציאת הקבוצה מהחובות האדירים וכסף חדש שנכנס למועדון.חטאפה חזרה סוף סוף לנצח במחזור שעבר לאחר שבעה משחקים ללא נצחון אך ההגעה למסטאייה תהיה קשה מאוד לקבוצה במיוחד אם קסקרו הפצוע שנמצא בספק גדול לא ישחק.ולנסיה לדעתי תצליח לחבר שני נצחונות יחדיו ולעבור את המשוכה הלא פשוטה הזו.ההימור:1.
אתלטיקו מדריד-אוסאסונה:"אם אתלטיקו מדריד רוצה לשחק גם בשנה הבאה בליגת האלופות היא צריכה לחזור למסלול הנצחונות".כך אמר אמש ראול גרסיה קשר הקבוצה שיודע ששום דבר אחר מלבד נצחון לא מתקבל על הדעת.אתלטיקו שמדורגת חמישית תחסר היום את הטינחה הפצוע ואת אבל מקבלת את פראה חזרה להגנה ובנוסף את אגוארו ורודריגז שחזרו מתבוסת ה 6:1 של ארגנטינה בבוליביה בריאים.מנגד אוסאסונה נאבקת חזק נגד הירידה ותחסר היום את פונאל המושעה ואת פלאנו ודאדי הפצועים.הקבוצה אמנם סוף סוף ניצחה במחזור הקודם אך עדיין ללא נצחון חוץ העונה וקשה להאמין שדווקא בויסנטה קלדרון היא תשיג אותו.ההימור:1.
אנדר אובר(168)מכבי תל אביב-עירוני רמת גן:מכבי אמנם לא נמצאת בפורמה טובה אך הגיע הזמן שתחזור למשחק הריצה שכל כך מאפיין אותה ואם לא מול רמת גן אז מול מי?.קבוצתו של אמיר עוזי חוטפת השנה בממוצע 87 נקודות במשחקי החוץ שלה ומול מכבי הנתון הזה אמור עוד להשתנות לשלילה.לדעתי מכבי תגיע לאיזור ה 95 נקודות שלה אם לא למעלה מכך וזה כמובן יבטיח לנו את האובר המיוחל.ההימור:2.
תגובות
+ הוסף תגובה