המלאך גבריאל

משחק לא גדול של מ.ס. כרמיאל/צפת הספיק לה כדי להשיג ניצחון ביתי חלק, 0:3 על העולה החדשה, הפועל ד.א. כרמל. גבריאל מלול כבש שער מרהיב ששבר דקות של לחץ מצד האורחים, אילן סוויסה ומידן שטיינברג כבשו את השניים הנותרים. בשישי היא פוגשת את חדרה למשחק ראשון.

למשחק הפתיחה הגיעה כרמיאל/צפת בהרכב חסר משהו. אלון רבינוביץ' עדיין לא קיבל את השחרור המיוחל, איליה זאיקה לא שוחרר מהצבא, לירן שחר לא עבר עדיין בדיקות רפואיות ואיגנסיו דוברי עדיין פצוע.
המשחק החל בגישושים אך ככל שנקפו הדקות עברה השליטה לדלליה ששיחקה עם הרבה התלהבות. בדקה ה-43 נרשמה ההזדמנות הטובה במשחק עד כה. בילאל כדריה פרץ באגף ימין, שלח כדור רוחב לעברו של וויסאם עיסאמי וזה מ-10 מטר כשהוא בלתי מכוסה בעט מעל המשקוף.
דקה מאוחר יותר עלתה כרמיאל ליתרון עם שער יוצא מן הכלל. שאדי חמודה מסר לגבריאל מלול וזה ירה מ-20 מטר כדור אדיר שנעצר בחיבורים של ראמי נאסראלדין, 0:1 במחצית לצפת.
השער עודד את המקומיים שהעבירו את השליטה אליהם במחצית השנייה ובדקה ה-55 הגביה שאדי חמודה לרחבה ואילן סוויסה, הבלם הבלתי נלאה של כרמיאל עלה מעל כולם ונגח פנימה, 0:2.
בדקה ה-65 יכלה הייתה כרמיאל לכבוש את השלישי אך את בעיטתו של שלומי בן עשור הצליח נאסראלדין להדוף.
דלייה ניסתה לחזור למשחק אך המילה האחרונה הייתה של המקומיים. שחק דהן הגביה מאגף ימין ומידן שטיינברג הפנוי נגח אלגנטיות לפינה הרחוקה, 0:3 מוחץ לכרמיאל/צפת.

 

"אני מאד שמח על הניצחון", אמר עודד קוטר מאמן כרמיאל/צפת, "היה משחק נגד קבוצה טובה מאד ואני מקווה כי נמשיך בדרך"
 

באדיבות אתר האוהדים של כרמיאל/צפת http://karmielsafed.fav.co.il/



תגובות

+ הוסף תגובה
1
עודד קוטר האפס
(עפולאי: 13:38 29-09-2010)
עודד אתה מאמן אפס כמו שהרסת אותנו בעפולה ככה תהרוס כל קבוצה אתה לוזר ומאמן חלש שלא יודע כדורגל
2
עודד קוטר האפס
(חיים: 12:57 02-10-2010)
לעפולאי שלום, "האפס"? מעניין שבקבוצת הכדורגל כרמיאל/צפת דווקא עושה חייל. 3 נצחונות בטורניר בהונגריה, נצחון נוסף המשחק הגביע נגד דליה ונצחון נוסף בליגה על חדרה. מה אתה אומר על זה? ולא לשכוח עוד 2 נצחונות במשחקי אימון

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?