שחקני כפר קאסם זוכו בבית הדין, הקבוצה תשחק בליגה ב'
בית הדין זיכה את כפר קאסם
מאת: מיכאל וייסרמן | 18.05.17 | 07:41
התלונה של ראשי טייבה לא עזרה, אך אלה מתכוונים לפנות לבית דין אזרחי. שמשון תשחק בעונה הבאה בליגה הרביעית. איהב סרסור: "הצדק יצא לאור"
שמשון כפר קאסם תשחק בעונה הבאה בליגה ב'. הקבוצה כבר עלתה לפני חודש ימים, אבל בשבועיים האחרונים התלוננו ראשי בני טייבה, שסיימו במקום השני, על כך שחלק מהשחקנים של כפר קאסם שותפו שלא כחוק בגלל ששיחקו בעונה שעברה בליגה הפלשתינאית ולא שלחו את האישור המתאים.
בהתאחדות לכדורגל פתחו בחקירה בנושא וחמישה שחקנים עמדו אתמול (רביעי) בפני בית הדין של ההתאחדות לכדורגל. הדיין נועם לובין שמע את הטענות, אך החליט לזכות את השחקנים ואת הקבוצה - משמע העלייה של כפר קאסם הייתה כשרה לחלוטין.
יו"ר המועדון, איהאב סרסור, אמר בתגובה: "אני שמח שהצדק יצא לאור. עבדנו על פי הנהלים ועלינו ליגה על כר הדשא. אנחנו ממשיכים את ההכנות שלנו לליגה ב'".
בטייבה החליטו לא לוותר בנושא והביעו זעם רב על ההחלטה. במועדון מתכוונים לפנות לבית דין אזרחי ולהגיש ערעור.
תגובות
+ הוסף תגובה