שי מאור: "מאמין בשחקנים. נבוא מוכנים לנצרת עילית". צפו

שי מאור (עודד חסין) שי מאור (עודד חסין)
מאמן כפר קאסם לאחר ה-1:3 על טבריה בגמר המחוזות של ליגה א': "לדמנו את טבריה כל השבוע, הכנו את עצמנו בצורה טובה. השחקנים היו ממוקדי מטרה, נצמדנו להוראות הטקטיות"

כפר קאסם הצליחה אתמול (שישי) להגיע בפעם השנייה ברציפות לצמד המשחקים מול הנציגה מהליגה הלאומית בקרב על העלייה לליגה השנייה. בעונה שעברה התמודדה מול הפועל ירושלים, ולאחר סיכום שני המשחקים הירושלמים נשארו בלאומית אחרי 1:3. בשישי הבא תנסה קבוצתו של מאור לסיים את המסע הזה עם חגיגות עלייה ללאומית, רק שהפעם היא תפגוש את נצרת עילית. המשחק הראשון ייערך באצטדיון וינטר.

מיד לאחר סיום המשחק, התראיין שי מאור ואמר: "כן האמת שלדמנו את טבריה כל השבוע, הכנו את עצמנו בצורה טובה. השחקנים היו ממוקדי מטרה, נצמדנו להוראות הטקטיות. אני חושב שראינו קבוצה תוססת, נמרצת שהגיעה להמון מצבים. התוצאה הייתה יכולה להיות יותר גבוה, אני שמח שאנחנו ממשיכים הלאה".

הגעת לקבוצה מפורקת. שים את האצבע על השינוי שהבאת.
"אני לא רוצה לדבר על עצמי, אבל עשינו עבודה יוצאת מן הכלל במהלך החודשיים האלה. רואים קבוצה אחרת ששינתה את האופי שלה, חושבת מטרה ובאה נחושה. השחקנים האלה הם גברים. כל הכבוד ליו”ר בילאל בדיר שעושה פה ימים כלילות בשביל הקבוצה הזאת. גידפו אותו בדרך ועשו דברים שלא הצלחנו, ואני שמח בשבילו ובשביל הקהל הזה. עכשיו אנחנו רוצים להגיע לבאר וגם לשתות ממנה".

האם כפר קאסם מסוגלת לנצחת את נצרת עילית?
"אני לא רוצה לעשות את הסנריו עוד פעם, כולם יודעים שיש הבדלי רמות בין ליגה א’ לליגה הלאומית. אני מאוד מאמין בשחקנים שלי אנחנו נבוא מוכנים לנצרת עילית, אני מאמין שאפשר לעשות את זה, כולי חדור מוטיבציה. אני מקווה שבע"ה בשני המשחקים שנותרו לנו נעשה את העבודה. מאמין בחבר'ה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בהצלחה אחים
(אוהד אמיתי יפו: 11:46 20-05-2017)
הבצלחה כפר קאסם מפרגנים לכפ !!!
2
אוהד יפו
(יוני: 13:15 20-05-2017)
מאחלים לכם בהצלחה אחים
3
בהצלחה לנצרת עילית
(אריה: 16:13 20-05-2017)
אנו אוהדי מכבי חיפה מחזיקים אצבעית לנצרת עילית שינצחו את הפלשתינאים
4
על איזה הצגה אתה מדבר
(צחי טייר: 16:53 20-05-2017)
מאמן טבריה פראייר
5
נצרת עילית נשארת בלאומית
(מיזולדה: 19:30 20-05-2017)
נצרת עילית נשארת בלאומית השחקנים חייבים לתת את הלב והנשמה להניף את דגל ישראל ...ולשיר במשחק את ..התקוה ....
6
מהכפר
(א: 11:39 21-05-2017)
אדון אריה אוהד מכבי חיפה תלקק הפצעים של הקבוצה שלך קודם מאייל לך לקבוצה שלך תשאירו בלי תארים רק תתעסק בנצרת עלית שנה באה בליגה א רק תוכל את הלב שלך אמין
7
אני בעד נצרת עילית
(יוסי: 13:28 21-05-2017)
כתושב הצפון אני מאחל לנצרת עילית לנצח. ועוד בעיקר שמדובר בקבוצה עם אוהדים פרועים כמו כפר קאסם
8
מן אל כפר
(אולטראס: 17:23 21-05-2017)
שימותו הקנאים הגזענים הפחדנים ושונאי ערבים לשווא. השנה הזאת היא שנת הספורט בכפר קאסם ולא יעזור לנצרת עילית הרי הקבוצה הזאת מדשדשת כמה שנים ובא הזמן שתעוף חזק לליגיה א' שחקני כפר קאסם שחצי מהם באו מהמגזר היהודי דבר שמראה על יופי של דו קיום ואחווה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?