האוהדים מחכים לבעלים. אוהדי מכבי שעריים
מאת: מיכאל וייסרמן | 23.05.17 | 07:57
עתידה של היורדת לליגה א' לוט בערפל מאחר ואיש העסקים עדיין לא הודיע על עתידו בקבוצה. גורמים בעמותה: "הוא עוד לא אמר כלום ונקווה שיישאר איתנו עוד הרבה שנים"
הליגה הלאומית הסתיימה בסוף השבוע ועתידה של אחת היורדות, מכבי שעריים, לוט בערפל. במועדון מצפים למוצא פיו של הבעלים, איש העסקים אלדד פרי.
פרי, שרכש את זכויות הניהול בשנתיים האחרונות, צפוי להודיע על עזיבתו, אך טרם ברור מי יתפוס את השליטה. על פי ההסכם שנחתם בין פרי לבין העמותה שניהלה את מכבי שעריים בפני הבעלים עומדות שתי אופציות: להעביר את המועדון לאיש עסקים או גוף אחר שינהל את הקבוצה או להחזיר אותה לעמותה כאשר הקבוצה צפויה לחזור ללא חובות.
למרות הירידה לליגה א', בעמותה של המועדון סיפרו כי הם ישמחו שפרי ימשיך לנהל את הקבוצה ובעיקר ילמד מהטעויות הקשות שנעשו העונה וייעשו הכול בכדי לשכנע אותו להישאר במועדון. אחד מחברי העמותה, שמחה גד, אמר בנושא: "אלדד פרי הוא זה שהשקיע הכי הרבה כספים אי פעם במכבי שעריים ואנחנו מקווים שהוא יחליט להמשיך במועדון למרות הירידה. רוב הקהל האמיתי של מכבי שעריים מכבד ואוהב את פרי".
בכל מקרה, במועדון מבינים כי בשבועיים הקרובים תתקבל החלטה לגבי ההנהלה שתנהל את הקבוצה ויחלו בהכנות לעונה בליגה א'.
תגובות
+ הוסף תגובה