קרגולה. לא מופתע
מאת: גיא גפן | 08.06.17 | 10:32
מאמן 'קביליו' יפו ,שלא ימשיך עם הקבוצה, מגיב לראשונה על ההחלטה להיפרד ממנו ועל הרינונים בנוגע למגעים עמו מקבוצות אחרות: "הכל קשקוש, לא דיברתי עם אף אחד"
מכבי 'קביליו' יפו ואורי קרגולה החליטו להיפרד. לא מעט גבות הורמו בעקבות ההחלטה המשותפת לא להמשיך את הרומן ביו הצדדים, שהחל לפני שנה וחצי. בעונה החולפת היה קרוב קרגולה להוביל את הקבוצה לפלייאוף העליון, אולם בסופו של דבר, יפו סיימה במקום השביעי, שתי נקודות מהמקום שמוביל לפלייאוף.
"הרבה מופתעים, אני לא מופתע. יפו צריכים לדאוג למועדון שלהם ולעתידו, אני רואה לטווח יותר קצר, יש לי שאיפות אחרות", הגיב קרגולה לעל החלטת ההיפרדות.
אורי, איפה היו חילוקי הדעות?
"הם נתנו לי הצעה ורצו שאשאר, גם אני רציתי להמשיך, אבל היו חילוקי דעות מקצועיים בינינו. יש לי דרך מסוימת, שאני לא מוכן לסטות ממנה".
יכול להיות שרצית לעלות ליגה, וביפו קצת פחות?
"גם הם רוצים לעלות. הגענו למבוי סתום מבחינת איך שכל צד רואה את הדברים. כשאני לא שלם עצמי, אני לא שם, לטוב ולרע".
היה פה עניין של כסף?
"ממש לא, הכל מקצועי נטו. הם יכולים לעשות את מה שהם יכולים, יש להם את האפשרויות שלהם. אני כמאמן יודע שהתוצאות שלי נמדדות בטווח הקצר, ואני לא אלך בדרך שאני לא שלם איתה".
היו ניסיונות להגיע לפשרה?
"ישבנו ביום ראשון עד 24:30 בלילה, ניסינו למצוא נוסחה, ולא מצאנו. נוצר מבוי סתום, כל צד משך לכיוון שלו".
תחושת אכזבה מצדך?
"מאוכזב בשביל עצמי, לא מיפו".
לראייתך, לא היה שווה להם להשקיע יותר כדי להמשיך את התהליך שהחל לפני שנה וחצי?
"שנה הבאה יהיו 4-5 קבוצות שישימו הרבה כסף, יכול להיות שזה לא מה שמתאים כרגע ליפו. אולי בעוד שנה, שנתיים או שלוש יתאים להם יותר".
יכול להיות שהבנת שצריך תקציב גבוה כדי להגיע להישגים בליגה הזו?
"בכל קבוצה שאגיע אליה אני מכוון לתקציב שיאפשר לי להגיע למקומות גבוהים".
אתה קרוב לקבוצה אחרת?
"היו קשקושים שאני סגור ביבנה, ושדיברתי עם קבוצות אחרות, לא דיברתי עם אף אחד. אני לא חושש להישאר בלי קבוצה, מה שצריך לקורת זה רק לטובה. כרגע אין שום דבר על הפרק".
מילות פרידה?
"אני מודה ליפו על האמון בי והשנתיים המדהימות, ממליץ לכל מאמן להגיע לשם".
תגובות
+ הוסף תגובה