המשכיות. פרץ
מאת: גיא גפן | 21.06.17 | 12:36
הקשר שהגיע בתחילת העונה שעברה, היה מהיציבים בקבוצה של דודו חלף וימשיך לעונה נוספת יחד עם שני הקשרים. המאמן: "מאמין שתהיה קבוצה שמחה"
הפועל הוד השרון החליטה לייצר המשכיות. ריף פרץ, שהגיע בתחילת העונה הקודמת, חתם לעונה נוספת. פרץ בן ה-26, בוגר מחלקת הנוער של מכבי ת"א, היה אחד העוגנים במרכז השדה של הקבוצה, שפתחה בסערה אשתקד, אך נחלשה בסיבוב השני.
בנוסף, החתימה הקבוצה את יאיר כהן צדק, בעוד שאוריאן יעקב ממחנה יהודה סיכם את תנאיו וצפוי להצטרף. כהן צדק, שבלט במדי מ.כ. אור יהודה עם 17 שערים והיה קרוב להעפיל עם קבוצתו לליגה א', יופיע בליגה השלישית במדי הוד השרון.
אוריאן יעקב, בן ה-25, סיכם את תנאיו בקבוצה וצפויל חתום בימים הקרובים רשמית. הקשר, שהחל את העונה האחרונה במדי הפועל בקעת הירדן, אולם בהמשך עבר להפועל מחנה יהודה, תרם ארבעה שערים בליגה.
דוד חלף, מאמן הוד השרון: "ריף פרץ החתמה מצוינת. אנחנו יודעים שצריך עוד החתמות נוספות של שחקנים איכותיים לצד אלו שכבר חתמו בקבוצה. אני מקווה שהמו"מ עם דור אזולאי יסתדר ואז יהיה לנו קישור מצוין. אני מודה ליו"ר, יוסי שאבי, ולעזרא אחי, שבלעדיו אין קבוצה. מאמין שהשנה תהיה קבוצה שמחה ומהנה לעיר".
תגובות
+ הוסף תגובה