ליגה ב' יצאה אתמול באופן רשמי עבורה של העולה החדשה, בני כאבול. עבור חלק מהשחקנים שלה זו בעצם עונת המשך מכיוון שהם השתייכו בעונה שעברה למכבי עירוני כאבול ששיחקה בדיוק באותה הליגה.
מולה התייצבה מג'ד אלכרום שכמעט ולא שינתה את פניה בפגרה. "בשביל מה צריך לשנות אם יש לנו מחלקת נוער מצוינת?", אמר היו"ר, אחמד זרקאווי. למעשה, השחקן הכי מבוגר בשורותיה הוא יאמאן כנעאן בן ה-29. אגב, בהרכב שיחקו 3 ילידי 91-2 שניים מהם כבשו את השערים. "הרכש" המשמעותי היה דווקא בעמדת המאמן שם ניצב אלברט אדרי המנוסה.
החום הכבד ששרר לא מנע משתי הקבוצות להציג רמת כדור רגל סבירה בפתיחה.
בדקה 15 עלתה מג'ד אלכרום ליתרון כאשר הצעיר המוכשר עלי כריים קבל כדור עומק על סף הרחבה מעלאא סבא ומשם בעט טיל לחיבורים, 0:1 למג'ד אלכרום.
פארס דרוויש. כאבול חייבת חלוץ נוסף לידו.
כאבול לא הרימה ידיים וניסתה לחזור למשחק תוך שהיא מנצלת נסיגה לאחור של האורחים. בדקה ה-31 יצאה כאבול למתפרצת עומר טוויל הגביה ופארס דרוויש נגח את השוויון. 1:1 מוצדק. עד למחצית לא נרשמו אירועים מיוחדים.
המחצית השנייה נפתחה בלחץ של המקומיים. בדקה ה-60 ביצע אדרי חילוף התקפי כשהוציא את חסן מנאע והכניס את מוחמד גאלם, עוד צעיר מבטיח פרי בית היוצר של מחלקת הנוער המקומית.
שוער כאבול, ג'עפר באדרן משחרר כדור להתקפה. לחץ של כאבול לקראת הסיום (צילום: עאטף מנאע)
בדקה ה-63 זה השתלם. גלאם קיבל מסירה מיאמן כנעאן, היתל בבלם כאבול ובעט מ-18 מטר פנימה, 1:2 למגד לכרום. עד לסיום הפעילה כאבול לחץ אדיר על שערה של מג'ד אלכרום אך חסרה רגל מסיימת ולא הצליחה להשוות.
בכאבול יודעים כי ללא חלוץ מטרה נוסף לידו של פארס דרוויש, יתקשו מאד בקבוצה לשרוד את הליגה הקשה.
תגובות
+ הוסף תגובה